Soutěž o nejhezčí adventní věnec

V neděli jsme zapálili první svíci na adventním věnci, který zdobí většinu jídelních stolů. Redakce BYDLENI.CZ proto vyhlašuje soutěž o nejhezčí adventní věnec. Posílejte nám fotografie vašeho věnce a my vás za to odměníme. Rázem tak budete mít další dárek pod stromeček!

I když je adventní věnec spjat s křesťanskou tradicí, dávno věnce nevyrábíme pouze z větviček jehličnanu, ani důsledně nedodržujeme symboliku kruhu nebo pravidelné rozmístění čtyř svící. 
www.rosebud.cz  
Foto: www.rosebud.cz  

Věnce podléhají moderním trendům, naší fantazii a požadavkům. Nejčastějším materiálem sice stále zůstává rostlý, zelený základ z větviček jehličnanu, někteří se však pouští do výroby věnce z proutí, šišek, peří, plsti a dalších rozličných materiálů.

Samostatnou kapitolou jsou barvy. Věnec ladíme do podobných barev, které vládnou našemu interiéru. Fialová, červená, zelená a bílá barva si i přes komerční tlak stále zachovávají prvenství. Oblíbenou kombinací je rovněž červená a zlatá nebo stříbrná a fialová.

Zdobení věnců je závislé na vkusu každém z nás. Kromě čtyř svící můžeme věnec zdobit sušenými pomeranči, skořicí a dalšími dekoracemi, které jednoduše připevníme drátkem nebo tavnou pistolí.

Fotografie vašich soutěžních věnců můžete sledovat na našem facebooku: www.facebook.com/bydleni.cz

Jak vypadá váš adventní věnec? Zašlete nám fotografii a zapojte se do soutěže.

bydlinekPošlete nám fotku a vyhrajte
Vyfoťte svůj adventní věnec, pošlete nám minimálně jednu fotografii s popisem a získejte možnost vyhrát povlečení světoznámé značky ESPRIT HOME. Soutěžíme o povlečení Powder Esprit z exkluzivního mako saténu (100% bavlna). Povlečení  je zdobeno ornamenty a pruhy a opatřeno praktickým zipem.

Soutěž trvá od 3.12.2013 do 16.12.2013
Partnerem soutěže je společnost STYLTEX design, spol. s r.o.
A vítězem se stává
Do redakce BYDLENI.CZ jste nám poslali velké množství fotografií vašich adventních věnců. Všechny byly opravdu krásné. Velice děkujeme. Redakce BYDLENI.CZ se rozhodla ocenit:

Čtenářku Zuzanu Mádlovou za věnec, který splňuje charakter adventního věnce na stůl. Barevně je příjemně sladěný a díky základu z několika druhů jehličí jistě navodí svou vůní tu pravou vánoční atmosféru. Přízdoba budí vyvážený dojem, oceňujeme využití přírodních materiálů.

Čtenářku Evu Vyhnáčkovou za velmi netradičně vytvořený věnec, který zaujme především volbou materiálu. Podklad obložen kousky kůry je důsledně propracovaný. Přízdoba kombinovaná sušenými květy a plody, šnečími ulitami a baňkami je originální a jistě nemusí tento věnec zdobit domácnost jen o Vánocích. Celkové barevné provedení je také vyvážené. Velké plus dáváme za neobvyklé řešení.
06.12.2013 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444