Soutěž o dva luxusní župany The Ritz Carlton

Soutěžte s námi o 2 luxusní župany Ritz-Carlton Cotton Pure anglické firmy King of Cotton®, které do soutěže věnovala firma Royal Comfort, specialista na luxusní spánek.

King of Cotton®

Výrobky anglické firmy King of Cotton® naleznete především v luxusních londýnských rezidencích a nejlepších světových hotelech.

Firma King of Cotton® vyrábí nejkvalitnější ručníky a župany z čisté bavlny, které snesou nejpřísnější světová kritéria. Jemnost a kvalita je hlavním krédem této firmy a její výrobky nemají na českém trhu konkurenci.

V nabídce naleznete také hotelové ručníky a župany používané v nejlepších světových hotelech, jako jsou The Ritz London, hotely Four Seasons či luxusní butikové hotely od Londýna po Karibik.

Luxusní župan The Ritz-Carlton Cotton Pure

Jedinečný župan navržený speciálně pro luxusní síť hotelů The Ritz Carlton tak, aby uspokojil i ty nejnáročnější zákazníky. Požadavky na výrobu tohoto typu županu byly nastaveny tak, aby župan poskytoval nejvyšší možný komfort při maximální savosti materiálu. Tento župan je vyroben z prvotřídní bavlny ve vaflovitém designu pro lehký a dokonalý komfort. 
 

Royal Comfort

Royal Comfort vám přináší to nejlepší v oblasti spánku, jako jsou vysoké matrace a postele americké firmy King Koil® s tradicí výroby už přes sto let, dále prvotřídní péřové polštáře a přikrývky německé firmy Mühldorfer®, designové povlečení vyrobené pouze ze 100% přírodních materiálů švýcarské firmy Christian Fischbacher® a mnohé další výrobky nejvyššího standardu pro kvalitní spánek.
bydlinek

Soutěž o luxusní župany The Ritz Carlton
Odpovězte na soutěžní otázku a dva z vás se můžou těšit na luxusní župan The Ritz Carlton. Správnou odpověď naleznete na stránkách: eshop.royalcomfort.cz.

Soutěž trvá do 11. prosince 2015. Soutěž byla ukončena.

Výherci: Martina Dokulilová, Lenka Trnavská

20.11.2015 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Los Kachlos s.r.o.

    Los Kachlos je od roku 1996 významný český prodejce obkladů a dlažeb a výhradní dodavatel předních španělských i italských výrobců. Ve značkových showroomech v Praze, Brně, Zlíně, Uherském Hradišti a Bratislavě jsou k vidění obklady do koupelny , obklady do kuchyně , dlažby do interiéru i venkovní dlažby v nejrůznějších stylech a formátech a zejména té nejvyšší kvalitě.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444