Soutěž o luxusní toaletu Geberit AquaClean 8000plus

Stavíte nebo renovujete koupelnu? Pak je právě pro vás určena soutěž, kterou připravila společnost Geberit pro své zákazníky.

Pořiďte si výrobky Geberit v hodnotě minimálně 3000,- Kč pro vlastní potřebu v kterékoliv prodejně v České republice a můžete se zapojit do soutěže o luxusní toaletu Geberit AquaClean 8000plus a další zajímavé ceny.

Geberit AquaClean 8000plus představuje špičkové propojení toalety a bidetu s mnoha užitečnými a příjemnými funkcemi
Geberit AquaClean 8000plus s ovládacím tlačítkem splachování Geberit Sigma50  
Geberit AquaClean 8000plus s ovládacím tlačítkem
splachování Geberit Sigma50
 
Jakmile usednete na toaletu AquaClean 8000plus, uvede se do chodu odsávání pachů. Nepříjemný zápach se odsává přímo z WC mísy a nemůže se tak dále šířit místností. Jediným zmáčknutím tlačítka spustíte sprchu, která vás beze zbytku očistí sytě měkkým proudem vody ohřátým na tělesnou teplotu. Každý uživatel si může sám regulovat intenzitu a teplotu vody či nastavení trysky. Proud teplého vzduchu vás nakonec jemně a šetrně osuší.



Soutěž o luxusní toaletu
Zúčastněte se také vy soutěže o luxusní toaletu Geberit AquaClean 8000plus, která probíhá v termínu od 16.9.2013 do 30.11.2013. Více informací najdete na http://www.geberit.cz/cs_cz/target_groups/enduser/service_3/events_1/events_1.html
 
Jakmile usednete na toaletu, uvede se do chodu odsávání pachů. Jediným zmáčknutím tlačítka spustíte sprchu, která Vás očistí měkkým proudem vody.  
Jakmile usednete na toaletu, uvede se do chodu
odsávání pachů. Jediným zmáčknutím tlačítka
spustíte sprchu, která Vás očistí měkkým proudem vody.
 
Všechny funkce, od polohy sprchového ramene, přes teplotu a intenzitu vodního proudu, až po fén, lze nastavovat podle vlastních pocitů a přání. Dálkové ovládání usnadní zacházení s toaletou především pohybově omezeným lidem. Pro běžného uživatele je to další krok k ještě většímu pohodlí a relaxaci.

Více informací najdete na těchto internetových stránkách: www.geberit.cz
22.10.2013 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • Los Kachlos s.r.o.

    Los Kachlos je od roku 1996 významný český prodejce obkladů a dlažeb a výhradní dodavatel předních španělských i italských výrobců. Ve značkových showroomech v Praze, Brně, Zlíně, Uherském Hradišti a Bratislavě jsou k vidění obklady do koupelny , obklady do kuchyně , dlažby do interiéru i venkovní dlažby v nejrůznějších stylech a formátech a zejména té nejvyšší kvalitě.

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444