Soutěž o luxusní povlečení Stella Ateliers

V nové soutěži můžete hrát o povlečení značky Stella Ateliers, které se vyznačuje prvotřídní kvalitou materiálu a jedinečným designem. 

Toto luxusní povlečení má pod značkou Stella Ateliers v České republice 17letou tradici, v Evropě více jak 30letou. Pro výrobu luxusního ložního prádla je použita prvotřídní egyptská čistá česaná bavlna v pletené Mako – Jersey i tkané Mako – Satén úpravě. Jedná se o materiál té nejvyšší třídy, který dodává povlečení Stella Ateliers ty nejlepší vlastnosti – nádherný vzhled, tvarovou stálost (nežehlí se) a vysokou kvalitu. Používané materiály splňují Öko–Tex Standart 100. 

KOLEKCE V NABÍDCE

Stella inovation
Originální povlečení Stella inovation doplňuje nabídku o vzory určené dětem a mladistvým.

Stella BABY
Kolekce, která si hýčká malé zákazníky již od postýlky. Mako – Jersey 100% čistá česaná Mako – bavlna, doplněná o jedinečné motivy, přinese vašemu miminku tu nejlepší péči při jeho odpočinku.

CURT BAUER
Značka Curt Bauer má v textilní výrobě tradici již 125 let a více jak 10 let společnost dosahuje jakostní kvality ISO 9001 a samozřejmě splňuje označení ekologicky šetrných textilií Öko–Tex Standart 100. Jedná se o luxusní nadčasové designy a materiály jako jsou 100% mako bavlněné damašky, brokáty v žakárových vazbách, ale i přírodní len.

Přikrývky Vabal
Vabal je přední slovenský výrobce přikrývek z dutého vlákna a také z přírodní ovčí vlny.

Plédy a polštáře Winter home
Kožešinové plédy a polštáře švýcarské firmy Winter creation jsou vhodným doplňkem do moderních i klasických interiérů. Příjemně zútulní obývací pokoje i ložnice. V nabídce jsou plédy, polštářky, předložky a taburety z umělých kožešin, které se vyrábějí v limitovaných edicích.
Aktuálně: Povlečení s vlastním motivem, fotografií nebo designem
Sháníte zajímavý a originální dárek? Stella Ateliers nabízí jedinečnou možnost digitálního tisku s vaší vlastní fotografií nebo s vlastním motivem / designem. Připraveny jsou pro vás dvě šablony, do kterých stačí vložit fotografii a výsledkem je jedinečné a originální ložní prádlo. Jedná se o motivy Wanted a News. V nabídce je také individuální potisk celého povlečení vlastním motivem.
bydlinek
Soutěž o luxusní povlečení Stella Ateliers

Odpovězte na následující dvě otázky a vyhrajte povlečení Stella Ateliers dle vlastního výběru.

1. místo: 2 ks ložního prádla v hodnotě do 5 500,- kolekce Stella Ateliers Jersey
2. místo: 2 ks ložního prádla v hodnotě do 4 000,- kolekce Stella Ateliers Satén
3. místo: 2 ks ložního prádla v hodnotě do 2 500,- kolekce Sdreams

Soutěž trvala do 15. června 2014. Soutěž byla uzavřena.

Výherci:
1. místo: Vlaďka Doupovcová, 2. místo: Zdenka Křížová, 3. místo Marek Jelínek
12.05.2014
  • Povlečení Stella Ateliers s.r.o.

    Každý z nás stráví téměř třetinu života v posteli. Dopřejte si k zaslouženému odpočinku luxusní povlečení, které je vyrobeno z bavlněné suroviny té nejvyšší kvality dostupné na trhu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444