Soutěž o kloubní výživu pro psy Geloren dog

Naši zvířecí kamarádi stárnou rychleji než my a potýkají se s podobnými zdravotními problémy. Jedním z nich je snižování množství kyseliny hyaluronové v tělních tkáních vlivem stárnutí nebo při zvýšené fyzické aktivitě. Dodáním této látky můžeme aktivně předcházet problémům a řešit vzniklé potíže s jejich klouby, šlachami, dásněmi.

Aktivní zvíře – řada veterinárních produktů

Ceny do soutěže jsou z řady veterinárních produktů Aktivní zvíře, které vyvinuli odborníci z české společnosti Contipro. Firma patří mezi celosvětovou špičku mezi výzkumnými a výrobními společnostmi zabývajícími se využitím kyseliny hyaluronové. Tato látka podporuje a urychluje přirozené procesy hojení. Nedávno se zjistilo, že na kloubní potíže se může podávat i ve formě tablet, a tak vznikl preparát Geloren. Aktivní zvíře nabízí také gel Dentaren na hojení dásní a drobných poranění v ústní dutině, který zastavuje krvácení a brání rozvoji infekce. Na komplikované rány se hodí (po poradě s veterinářem) přípravek Anigran.

Geloren dog – kloubní výživa

Když pes začne kulhat, může to mít různé příčiny: nadměrné zatěžování při sportu, onemocnění kloubů (např. artróza) nebo poranění. V těchto případech může pomoci přípravek Geloren dog a může se podávat i preventivně hlavně starším a obézním psům. Geloren je doplněk stravy s vysokou koncentrací kyseliny hyaluronové a dalších chondroprotektivních látek, které působí blahodárně na chrupavky a zajišťují elasticitu kloubní tekutiny.
bydlinek

Soutěž o balení Geloren dog
Chcete, aby váš pejsek běhal a skákal s radostí a bez bolesti?
Na stránkách www.aktivnizvire.cz najdete řadu veterinárních produktů s kyselinou hyaluronovou a dalšími aktivními látkami podporujícími zdraví domácích zvířat.

Zkuste štěstí v soutěži o želatinové kapsle Geloren dog pro zdravé klouby vašeho psího miláčka. Stačí odpovědět na otázku a tři z vás odměníme balením Geloren dog. Soutěž trvá do 17. 2. 2016

Soutěž byla ukončena. Výherci: Marek Votruba, Daniela Pracná a Jana Mahonová 

13.01.2016 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444