Soutěž o dětskou matraci, anatomický polštář a chránič matrace

Odpočinek a spánek na kvalitní matraci je pro nás po stránce fyzické i psychické velice důležitý. Tři z vás mohou vyhrát produkty pro zdravý spánek – vysoce kvalitní dětskou latexovou matraci, anatomický polštář nebo chránič matrace. Zkuste štěstí!

Grossmann Matrace – tradice, kvalita a super ceny

Ceny do soutěže věnovala česká společnost Grossmann spol. s.r.o., která se zabývá výrobou a prodejem zdravotních matrací od roku 1999. Malá rodinná firma se postupem času vyvíjela a dnes se řadí k největším společnostem na výrobu matrací v ČR. Stěžejním zaměřením jsou matrace, včetně potahů, ale také doplňková výroba anatomických polštářů, chráničů, roštů a nábytku z masivu. Bezkonkurenční ceny, kvalita, individuální přístup k zákazníkům, to jsou Grossmann Matrace.

Luxusní dětská latexová matrace Dominika

Latexové matrace se díky svým vlastnostem řadí v současné době mezi ty nejlepší a nejkvalitnější, proto jsou ideální pro váš zdravý spánek. Tento materiál má perfektní vlastnosti. Vyznačuje se vynikající elasticitou a tvarovou stálostí. Umí se dokonale přizpůsobit tělu a poskytne mu potřebnou oporu. Matrace ze 100% latexu jsou prodyšné, dobře odvádí vlhkost a správně v nich dochází k cirkulaci vzduchu. Latex je hypoalergenní, proto je vhodný i pro alergiky a astmatiky.

Hlavní výhrou v soutěži je vysoce kvalitní dětská matrace Dominika, která je vyrobená z 100% latexu. Výška jádra matrace Dominika je 10 cm a poskytuje tu správnou oporu dětskému tělíčku.

Anatomický polštář přispívá ke správné poloze těla během spánku

Nejen matrace, ale i polštář může ovlivnit to, s jakou náladou se budete ráno probouzet. Anatomické polštáře během spánku zajišťují ideální oporu pro hlavu a díky specifickému tvaru mají relaxační vliv na krční a šíjové svaly. Uvolňují svalové napětí v oblasti páteře a mají schopnost významně omezit zdravotní potíže, jako jsou ztuhlá šíje, nebo problémy se zády.

Druhou cenou v naší soutěži je anatomický polštář z 100% latexu o rozměrech 60 x 38,5 x 11 / 9 cm. V kombinaci s latexovou matrací zaručuje zdravý, kvalitní a plnohodnotný spánek.

Chránič matrace chrání proti zašpinění a prodlouží životnost matrace

Aby se vaše matrace, co nejméně ušpinila a dlouho vám vydržela, je dobré pořídit chránič matrace, který ji ochrání proti nečistotám. Stačí jej vždy sejmout a vyprat. Díky němu lze v matraci udržovat ty nejlepší hygienické podmínky. K dostání jsou i nepromokavé varianty, které nepropustí tekutiny. Tento chránič je ideální zejména pro děti.

Někdo z vás může vyhrát nepromokavý chránič matrace, který je vyroben ze speciální látky Sanitized Treatment. Spolehlivě zabraňuje pronikání tekutin k matraci, absorbuje vlhkost a navíc má i antibakteriální účinky. Materiál má zdravotní certifikát a je určený pro styk s pokožkou i pro děti do tří let. Potah je příjemný na dotek, prodyšný, snímatelný a pratelný až do 95°C.
bydlinek

Soutěž o produkty pro zdravý spánek

Chcete také to nejlepší pro zdravý spánek? Novou matraci, polštář, chránič, rošt či postel z masivu a další produkty pro zdravý spánek můžete pořídit na www.grossmann-matrace.cz. Umí vám vyrobit i matraci na míru atypických rozměrů, a to bez doplatku!

Zkuste štěstí v soutěži o matraci, anatomický polštář nebo chránič matrace. Stačí odpovědět na otázku. Soutěž trvá do 3. února 2016. 

Soutěž byla ukončena. Výherci: Daniela Tothová, Iveta Banovičová, Hana Křivánková

04.01.2016 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444