Soutěž o bytové doplňky Top Design Toscana

Soutěžte o nevšední, designové, originálně zpracované a přírodou inspirované bytové a kuchyňské doplňky ruční výroby, které pocházejí z dílny italského mistra Riccarda Marziho. Produkty této dílny se pyšní již více jak 30letou tradicí a spoustou spokojených  zákazníků, kteří na produktech oceňují nejen krásu, precizní zpracování a originalitu, ale především jejich využitelnost v každodenním životě.

Jediní na trhu: Top Design Toscana, výhradní distributor společnosti Riccardo Marzi

V nabídce najdete talíře, servírovací podnosy různých tvarů a velikostí, designové vázy v mnoha dekorech a nebo například dechberoucí kolekci Stone, která je u zákazníků jednou z nejoblíbenější.

Posledními novinkami v nabídce jsou designová umyvadla, nástěné led panely Quadriluce různých velikostí i dekorů a oblíbené bytové difuzery. Všechny produkty jsou nabízeny v několika barevných dekorech, z nichž první příčky v oblíbenosti zaujímá Green dekor, Papričky a Citrus dekor.

bydlinek Soutěž o produkty Top Design Toscana
Odpovězte správně na níže připojenou otázku a pokud budete mít štěstí při losování, můžete se těšit na jeden ze tří produktů Top Design Toscana z dílny Riccardo Marzi. Nápovědu získáte na www.topdesigntoscana.cz

Soutěž trvá do 30. 9. 2016. Soutěž byla ukončena. Výhercům gratulujeme: Milena Vévodová, Jiří Hanzlíček, Marie Dostálová

01.09.2016 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • ŠPINAR - software s.r.o.

    Fima ŠPINAR – software s.r.o. je výhradním dodavatelem programu TurboCAD, TurboFLOORPLAN, TurboCADCAM a dalších cca 50 programů pro český a slovenský trh. Společnost dodává také vlastní produkty DAEX, které nabízí na světovém trhu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444