Soutěž o 2 obývákové klávesnice Logitech

Užijte si svou smart TV naplno

Stále více lidí používá televizi nejen ke sledování televizních programů, ale též využívá její chytré funkce, jako je surfování po internetu, pouštění hudby a filmů z YouTube či brouzdání po sociálních sítí. Pokud máte stažený film v počítači, bude příjemnější si ho propojit s televizí a pouštět si ho na velké obrazovce vaší smart TV než na malém monitoru notebooku. 

bydlinek

Vyhrajte obývákovou klávesnici v soutěži

Soutěžní otázku najdete na konci článku.

A právě k takto propojenému počítači s televizí se vám bude hodit bezdrátová klávesnice s integrovaným touchpadem (nahrazuje počítačovou myš), díky které budete moci ovládat počítač z pohodlí obývající křesla. Nebudete již déle muset držet počítač na klíně, zakopávat o kabel nebo se při každém dalším videu zvednout k počítači a přepnout. Počítač může ležet u televize a vy ho pohodlně ovládáte ze svého gauče a vše z displeje počítače se vám zobrazuje televizi.

Jednou z nejvyspělejších tzv. obývákových klávesnicí je Logitech Wireless Touch Keyboard K400, která je dostupná v černé nebo bílé barvě a můžete ji tak vhodně sladit s každým interiérem. Vestavěný 3,5 palcový touchpad umožňuje intuitivní ovládání kurzoru a eliminuje potřebu samostatné myši. Ostatně ta se v křesle příliš ani používat nedá.

Na rozdíl od podobných produktů, které vyžadují složité instalace softwaru a konfigurace, u klávesnice K400 stačí zapojit malý přijímač Logitech Unifying do USB portu a můžete ihned začít pracovat. Tento model dokonce spolupracuje s mnoha moderními smart televizory, kde vám umožní např. rychlé zadávání www stránek do televizního browseru nebo internetovou komunikaci (Skype, Gmail, Facebook, Twitter či jiný kanál) přímo v TV.
bydlinek

Soutěž o obývákovou klávesnici Logitech Wireless Touch Keyboard K400


Odpovězte na soutěžní otázku a pokud budete mít štěstí při losování, můžete se těšit na výhru.
Nápovědu hledejte ve videu.

Soutěž trvala do 30. června 2015. Soutěž byla ukončena.
Výherci: Petr Bartuška, Jan Lichý

Partnerem soutěže je www.logitech.com.
01.06.2015 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • SEDAČKY A POSTELE s.r.o.

    Firma se zabývá expresní výrobou sedacích souprav na míru vašeho bytu, nebo prodej hotových z vlastní modelové řady. Zhotoví vám rozměry na přání včetně atypů. Výběr se vyznačuje širokou škálou potahových materiálů. Zařizování interiérů firem. Dodávky po celé ČR za jednotnou cenu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444