Soutěž nejen pro kreativce: Vyhrajte popisovací vak

Přemýšlíte, jak byste dětem vylepšili dětský pokoj, aby ještě více rozvíjel jejich fantazii? Dejte jim sedací vak a fixy a uvidíte, že se na něm kreativně vyřádí až až! Právě nyní můžete o popisovací vak hrát v nové soutěži.

Možná také vás postihla mánie antistresových omalovánek. Úspěch je zaručený - malování nás totiž zklidní a nutí soustředit na jiné myšlenky. TULI, specialista na sedací vaky, proto představil unikátní sedací vak Tuli Gallery, na který můžete malovat, cokoliv vás napadne.

Cože? Malování na nábytek?

Také vás děti nemile překvapily kresbami na stěnách? Nyní je za malování nábytku můžete pochválit. Unikátní popisovací vak Tuli Gallery je čistě bílý a čeká jen na vaši fantazii, jaký design mu propůjčíte.

Sedací vak s vlastním designem

Jak to celé funguje? Dětem můžete nechat volnou ruku, ať si malují podle vlastní fantazie. Pokud se snažíte vytvořit určitý vzhled, máte 30 sekund na to, abyste nepovedené tahy smazali hadříkem namočeným v saponátu. Až budete se vzhledem spokojeni, látku zažehlete a poprvé perte až po jednom nebo dvou dnech od nakreslení. (Popisovací vak je dvojobalový. Vrchní obal můžete prát v pračce.)
Vedle variabilního vzhledu oceníte také funkčnost vaku. Můžete si ho vytvarovat do podoby, která vám bude zrovna vyhovovat.
O design sedacího vaku a kvalitu se postaral specialista na originální sezení – značka TULI. Díky osvědčeným výrobním postupům si můžete být jisti, že značkové Tuli vaky vám budou spolehlivě sloužit minimálně 10 let. Také proto firma poskytuje až 10letou záruku a k ní navíc dvě náhradní náplně grátis.

TULI klade důraz na design, pohodlí a také na praktičnost. Proto vyrábí Tuli vaky z voděodolných látek, které se jednoduše čistí vlhkou houbičkou a jemným saponátem. Jsou vhodné nejen do interiéru, ale i na balkón, terasu nebo zahradu. Některé provedení jsou dvojvrstvé, vrchní obal můžete svléct a jemně vyprat v pračce. Vaky jsou antialergické a doporučené ortopedy pro svoje relaxační vlastnosti. Anatomicky se přizpůsobí tvaru těla a dokážou vytvořit ideální oporu při sezení či ležení. Záda jsou optimálně uvolněná, ale svaly si při tom udržují zdravý tonus. Náplň vaků tvoří čisté kuličky z nejkvalitnějšího potravinářského polystyrenu, který je zdravější než náplně z běžného stavebního polystyrenu.

bydlinek Soutěž o popisovací sedací vak Tuli Gallery
Stačí odpovědět na níže uvedenou otázku a mít štěstí.
Nápovědu můžete najít zde: www.tuli-tuli.cz. Soutěž trvá do 20. června 2016.

Soutěž byla ukončena. Výherce: Milada Mašíková 

06.06.2016 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.

  • SEDAČKY A POSTELE s.r.o.

    Firma se zabývá expresní výrobou sedacích souprav na míru vašeho bytu, nebo prodej hotových z vlastní modelové řady. Zhotoví vám rozměry na přání včetně atypů. Výběr se vyznačuje širokou škálou potahových materiálů. Zařizování interiérů firem. Dodávky po celé ČR za jednotnou cenu.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444