Soutěž: WATERSAVERS ušetří rodinám tisíce korun za vodu

Nad možností snížit spotřebu vody v domácnosti přemýšlí snad každý, kdo nemá možnost čerpat vodu z vlastní studny. Rodiny s malými dětmi tím spíš. Řešení nabízejí šetřiče vody WATERSAVERS. Nyní můžete v soutěži vyhrát jednu ze tří sad.

Každý z nás spotřebuje denně asi 100 litrů vody, tj. 36 500 litrů ročně. Navíc zhruba polovinu této spotřeby vody ohříváme na hygienu a mytí nádobí. Tato energie nenávratně mizí ihned poté, co se voda letmo dotkne našich rukou či talíře.

Ušetřete až 10 000 Kč ročně

Při průměrné ceně 83 Kč za kubík vody vychází roční náklady na jednoho člověka v domácnosti asi na 3 030 Kč. Ohřev vody pak prodraží účet za elektřinu nebo plyn o dalších 2 700 – 4 500 Kč. Celkem tedy jedna osoba zaplatí za studenou a teplou vodu ročně asi 5 730 – 7 530 Kč. V případě čtyřčlenné rodiny tak hovoříme o 22 920 – 30 120 Kč za rok. Přesto čtyřčlenná rodina může zaplatit klidně o 10 000 Kč ročně méně. To vše při jednorázové vstupní investici několika set korun do šetřičů WATERSAVERS. Vydané peníze se navíc vrátí již během prvních 3 měsíců.WATERSAVERS vyvinula inovativní perlátory, které jsou založené na regulaci průtoku a zároveň intenzivním provzdušnění proudu vody v kohoutcích. Voda teče po obvodu dutého válce. Tím dochází k iluzi plného proudu a úspoře až 70 % teplé i studené vody.

K dostání jsou šetřiče na vodovodní baterie, do sprch i na toalety. Všechny výrobky WATERSAVERS jsou antivápené a vyrobeny v České republice z kvalitních a odoloných materiálů. Výrobce navíc udává životnost až 20 let a poskytuje 5letou záruku.

bydlinek Soutěž o 3 sady šetřičů vody WATERSAVERS
Získejte jednu ze tří sad šetřičů vody WATERSAVERS pro celou domácnost. Stačí odpovědět na otázku a mít štěstí při losování.

Nápovědu hledejte na stránkách: www.setricevody.cz. Soutěž trvá do 8. 1. 2017. Soutěž byla ukončena. Výherci: Martin Hamrla, Iva Procházková, Hana Širavá

19.12.2016 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Fontana Watercoolers s.r.o.

    Fontana Watercoolers, s.r.o. Vám nabízí oblíbený moderní, ekonomický, ekologický a světový způsob zásobování Vaší domácnosti kvalitní stolní či minerální vodou. Je vhodný především pro rodiny s dětmi.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444