Soutěž: Rozveselte kuchyni barevnými spotřebiči

Podzim je tady i se svým typickým pochmurným počasím. Pokud se vám stýská po létě, zapojte se do nové soutěže a vneste do své kuchyně veselé pastelové barvy. V soutěži můžete vyhrát tyčový mixér od společnosti Sencor v 9 moderních odstínech.

Společnost SENCOR představila novou prémiovou kolekci PASTELS - sérii pěti produktů v devíti barvách. V netradičních pastelových odstínech si můžete pořídit kuchyňského robota, tyčový mixér, kuchyňskou váhu, rychlovarnou konvici nebo topinkovač.

Aby se vaše kuchyň rozzářila

Z kolekce PASTELS představujeme celokovový tyčový mixér, který se může pochlubit svou nejtenčí konstrukcí na světě s průměrem rukojeti pouhých 42 mm. Uživatelé si ho oblíbili pro líbivý design a velmi snadnou manipulaci. Tyčový mixér vyniká extrémně tichým chodem, výkonem 400 W DC a technologií, která redukuje vibrace. 

Už žádné nehody při mixování

Aby se zabránilo nežádoucímu rozstřikování tekutin a surovin mimo nádobu, je mixér vybaven nastavitelnou rychlostí. Začněte mixovat na nižší rychlost a postupně přidávejte až do rychlosti maximální. 

I když je mixér nejužší na světě, nic mu to neubírá na výkonu. S ostrými noži dokážete posekat i tvrdá ořechová jádra. Spínač mixéru je voděodolný, takže můžete bez obav mixovat polévky. 

O tom, že značka Sencor za funkčnost tyčového mixéru ručí, svědčí i 6letá záruka na motor.  

bydlinek Soutěž o 7 tyčových mixérů SENCOR
Odpovězte na jednoduchou otázku, vyplňte formulář a těšte se na losování. Nápovědu získáte na www.sencor.cz. Soutěž trvá do 25. října 2016. Soutěž byla ukončena.

Gratulujeme vítězům: Barbora Kozelská, Martin Tichý, Anna Budínská, Leona Křižíková, Petra Valouchová, Eva Pustinová, Marek Vetchý 

05.10.2016 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444