Soutěž: Oblíbený rodinný recept

Foto: Redakce BYDLENI.CZ

Foto: Redakce BYDLENI.CZ

Každá rodina má jistě svůj oblíbený, léty prověřený recept, podle kterého pohostí návštěvu nebo připraví sváteční jídlo na narozeninovou oslavu. Takový recept je pak předáván z generace na generaci. Možná i vy občas v neděli vytáhnete z kuchařky umaštěný a osahaný lístek s ručně napsaným receptem na bábovku od babičky.

Máte také svůj oblíbený rodinný recept? Zdědili jste nějaký po babičce? Nebo právě vy patříte mezi průkopníky rodinné kuchařské tradice? Pošlete nám váš osvědčený recept na předkrm, polévku, hlavní jídlo, pochutinu, dezert, cukroví nebo třeba nápoj, u kterého jste si jako kuchař nebo kuchařka jisti, že s ním u svých nejbližších vždycky zabodujete. 

Znáte recept na nejlepší mramorovou bábovku? Umíte upéct tu nejlepší husu? Sekaná vám nikdy nepopraská? Nad vaše koláče široko daleko není? Představte vaše rodinné kuchařské tajemství a vyhrajte zajímavé ceny. Stihneme je odeslat ještě do Vánoc, takže můžete obdarovat své milované.
 
bydlinek

Soutěž: Oblíbený rodinný recept
Pošlete nám svůj recept s fotografií a zúčastněte se soutěže. Recept nám pošlete prostřednictvím níže připojeného formuláře.

Pro recepty také můžete hlasovat. Soutěž byla ukončena.

O co hrajeme:

 

1. cena: Vileda 100°C mop

Chystáte se na velký vánoční úklid? Čistého domova nyní můžete dosáhnout velice snadno a rychle. Nemusíte kupovat žádné chemické přípravky a samotný úklid vás nijak neunaví. Vileda 100°C mop využívá k úklidu pouze horkou vodu. 

 

2. cena:  Vileda Windomatic - inovativní vysavač na skla

Také s Vileda Windomatic si práci ulehčíte i urychlíte! Stačí okna umýt běžným způsobem a potom už jen použít ruční vysavač, který odsaje všechnu špinavou vodu do integrované vodní nádržky. 

 

3. cena: Deka od společnosti Matějovský - Ložní povlečení

Zachumlejte se do hřejivé luxusní deky Tassos s hustým vlasem, která vás překvapí svou jemností. Barevné ladění deky v teplých pastelových odstínech zelené, doplněné o smetanovou jistě vhodně doplní váš interiér.


Ceny redakce: 

Ceny redakce budou uděleny redakcí bez ohledu na počet hlasů. Redakcí budou odměněni dva soutěžící těmito cenami: 

Kniha: VAŘÍME S DĚTMI PRO DĚTI. Pro maminky a děti od tří do deseti let (Petra Novotná)

Kuchařka Vaříme s dětmi pro děti je skvělou inspirací pro všechny maminky, které rády vaří svým dětem originální, chutná a zdravá jídla, a také pro všechny ty, které rády tráví čas s dětmi v kuchyni a krůček po krůčku je učí, jak zacházet s vařečkou a dalším kuchyňským náčiním. Petra Novotná, grafička, fotografka, ale hlavně máma, připravila společně se svými malými dětmi kuchařku plnou hravých jídel, která budou chutnat celé rodině.

Vydalo nakladatelství Smart Press, www.smartpress.cz

Exkluzivní káva od Lucafé

Společnost Lucaffé nabízí exkluzivní italské kávy. Soutěžícího s receptem obdarujeme kávou velmi výrazného aroma a specifické a nezaměnitelné charakteristiky.

Cena pro všech 5 vítězů

Všichni vítězi od nás navíc obdrží hadřík ACTIFIBRE od Viledy. Díky mikrovláknům se hodí na všechny typy povrchů, vyniká vysokou savostí a čistí dokonce i bez použití jakýchkoli chemických prostředků. 

bydlinek

Soutěž: Oblíbený rodinný recept
Pošlete nám svůj recept s fotografií prostřednctvím níže připojeného formuláře.

Doporučení: Posílejte recepty s fotografií. V opačném případě bude rozhodovat redakce o zařazení receptu.
Soutěž trvá do 26.11.2015 do 12:00.

Výsledky se dozvíte v článku: Vyhlášení výsledků soutěže Oblíbený rodinný recept.

Partneři soutěže:


12.11.2015 | redakce Bydlení.cz
  • Smart Press

    Nakladatelství Smart Press se věnuje především vydávání kuchařských knih, které mají nápad a šmrnc. Publikace nabízejí neotřelá témata v moderní grafické úpravě s mnoha profesionálními fotografiemi. Z další vydavatelské činnosti je to například osvětová literatura nebo knihy o zahradničení a zdravém životním stylu, převážně od českých autorů.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444