Vinotéky Baumatic pro každou domácnost

Vinotéka Baumatic BW18bl

Vinotéka Baumatic BW18bl

Přestože jsou Češi národem pivařů, v posledních letech konzumace tohoto zlatavého moku pozvolna klesá a naopak roste popularita vína. S tím se pojí také fakt, že chce mnoho uživatelů uchovávat doma víno v ideálních podmínkách a mít ho neustále ve správné teplotě pro servírování. Nejjednodušším způsobem, jak toho docílit, je samozřejmě pořídit domácí vinotéku Baumatic.

Málokterý milovník jakostních vín má ale to štěstí, že vlastní svůj vinný sklep nebo alespoň dostatečně velké prostory, které by mu ho umožnily vybudovat. Místo budování sklípku můžete dnes zvolit mnohem levnější řešení v podobě domácí vinotéky, elektrického spotřebiče, jenž se postará o správnou archivaci vašich vinných pokladů.

Široká nabídka
V katalogu Baumaticu si vybere vinotéku každý. Na jednom konci spektra stojí levné absorpční vinotéky, které jsou vhodné pro běžné víno ke každodenní konzumaci, nikoliv archivní lahve. Na druhém potom modely s duálním nastavením teploty ve dvou zónách, což je koncept, který umožňuje dlouhodobě uchovávat v optimálních podmínkách červené a bílé víno. Kromě toho naleznete v nabídce ještě kompaktní modely s možností vestavby pro 18 či dokonce 7 lahví. Jejích hlavní výhodou jsou malé rozměry – bez problému je mohou do svého obývacího pokoje umístit i obyvatelé menších panelákových bytů.
Pro archivaci
Skuteční milovníci vína, toužící po archivaci cenných lahví i chlazení konzumního vína, si mohou vybrat mezi dvěma modely. BWC1215SS je 266litrová vinotéka, určená pro až 94 lahví o objemu 0,75 l. Lahve jsou uskladněny v optimální vlhkosti, takže víno zraje ideálním způsobem. Digitálním termostatem nastavíte teplotu určenou právě pro váš druh vína, konkrétně v rozmezí 5 – 22 °C. Individuální zóny umožňují uchovávat bílé a červené víno současně. Vinotéka nepostrádá ani elektronické ovládání, LED displej a vnitřní osvětlení. Dvířka spotřebiče mají kouřové sklo, takže sluneční paprsky nepronikají do vnitřku vinotéky a neubírají vínu na kvalitě. Vinotéka je standardně vybavena 8 dřevěnými policemi. Menší variantou se stejně kvalitním uchováváním vína je model BWC600SS, který pojme 46 lahví. Celkový vnitřní objem činí 145 l. 
 
Pro úsporu místa
V nabídce má Baumatic ale také levnější řešení pro méně náročného zákazníka, který navíc vyžaduje prostorově nenáročný spotřebič. Vinotéka BWC300SS pojme 18 lahví a lze u ní nastavit teplotu v rozmezí 5 – 22 °C. Pro víno má připraveno 6 dřevěných polic. Opět platí, že má kouřové sklo dvířek, vnitřní osvětlení a LED displej. Unikátem nabídky je potom model s šířkou pouhých 14,8 cm s 6 policemi a místem pro 7 lahví. 
Pro konzumní víno
K chlazení vína i jiných nápojů pak slouží absorpční vinotéky s nízkou pořizovací cenou. Používají termoelektrická článek (PELTIER systém) a pracují bez kompresoru, tedy bez vibrací. U modelu BW28BL má majitel k dispozici 6 drátěných polic, na něž se celkově vejde 28 lahví. Teplotu lze nastavit v rozmezí 12 a 18 °C. Užší varianta, široká pouze 35,5 cm, v podobě vinotéky BW18BL má 5 drátěných polic pro 18 lahví.
Spolehlivá značka
Kromě toho, že vinotéky Baumatic splňují veškeré podmínky pro tradiční archivaci, stávají se díky svému luxusnímu designu elegantním doplňkem interiéru. Svá vína už nemusíte schovávat v garáži nebo sklepě. Můžete je vystavit na odiv v kuchyni, hale nebo dokonce v obývacím pokoji. Navíc jsou u nich téměř úplně eliminovány vibrace, které jsou pro víno škodlivé. Stejně jako všechny ostatní výrobky Baumatic, jsou i vinotéky bezpečné, úsporné a ekologické.
 
Britská společnost Baumatic patří mezi nejstabilnější firmy s kuchyňskými spotřebiči na světovém trhu. Společnost byla založena v roce 1992 a již dlouho se těší mezinárodnímu uznání konečných spotřebitelů i developerů z celého světa. Výrobky Baumatic je možné zakoupit ve více než 46 zemích světa, a to v Evropě, Austrálii, Novém Zélandu, Africe, Asii a na Blízkém východě.
01.07.2013 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444