Slunný vrch chystá den otevřených dveří

Na sobotu 26. května 2007 připravila Realitní kancelář Skanska slavnostní otevření vzorové vily s překvapením v projektu Slunný vrch v Černošicích u Prahy. Zájemci budou mít příležitost zblízka se seznámit s celým projektem a promluvit si se zástupci realitní kanceláře či bytovým architektem. Slunný vrch je jedinečný urbanistický projekt, který nabízí celkem dvaadvacet rodinných vil v dispozicích 5+kk nebo 6+kk.

"Vilové domy budou dokončeny ještě letos, takže si lidé při prohlídce mohou udělat velmi přesnou představu, jak bude dům, který si vyberou, vypadat. K příjemně strávenému dni patří i dobré jídlo, proto ve vzorovém domě zařídíme kuchyňskou linku a u ní bude zkušený mistr kuchař Jakub Jasenovský od 10.30 do 17 hodin připravovat jednu lahůdku za druhou," říká Zdeňka Holancová z Divize Project Development společnosti Skanska. Vilové domy Slunný vrch kladou důraz na kvalitní architekturu, špičkové materiály a luxusní provedení. Dvacet dva domů o velikosti 5+kk nebo 6+kk s užitnou plochou až 300 čtverečních metrů stojí na jihozápadním svahu v sousedství lesa, na neobyčejně prostorných terasovitých pozemcích o výměře 930 – 1 500 m2. Autorkou projektu je známá architektka Eva Heyworth. Každá vila se skládá z nižší předsunuté části s garáží a vyšší, objemnější obytné části, ustupující do zahrady. Se zahradou domy propojí dřevěná francouzská okna, u každého domu vznikne také venkovní terasa s dřevěnou pergolou. Černošice leží nad údolím řeky Berounky, na hranicích chráněné oblasti Český kras. Městečko s bohatou kulturní a historickou tradicí nabízí plnou občanskou vybavenost i možnost trávení volného času v krásné okolní přírodě. O spojení s hlavním městem se starají četné vlakové i autobusové linky, autem trvá jízda do centra přibližně dvacet minut.

22.05.2007 | tz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444