Slevy na dveře s exkluzivními dýhami a na nové modely Mera

Bytoví designéři nás často překvapí zajímavými nápady a materiály, které dokáží dodat bydlení nový styl. Při výběru dveří mají nyní k dispozici nové povrchy, které rozšiřují nabídku přírodních dekorů. Novinkou dýhovaných dveří SAPELI jsou příčně řezané a sukaté dýhy. Pro stavebníky jsou tyto nové materiály včetně dalších novinek navíc spojeny s výraznými jarními slevami. Ušetříte tisíce korun.

Klasickým způsobem se dýha získává z měkkých i tvrdých dřevin podélným řezáním nebo loupáním. Příčně řezané dýhy se zpracovávají z kolmého řezu a kresba a struktura dřeva je úplně jiná. Přibližuje způsob řemeslného zpracování dřeva, které objevuje nové obrazce dřevních vláken. Příčně řezané dýhované dveře SAPELI, které patří do sortimentu exkluzivních dýh, lze do konce června pořídit se slevou od 3 690 Kč. Podmínkou je koupě celého dveřního kompletu, tedy dveří se zárubní.

Sukaté dýhy objevili nejdříve nábytkáři

Dalším hitem jsou sukaté dýhy. Také se rádi podíváte na masivní podlahu, kde je kresba vláken doprovázena různě tvarovanými suky? Výrobci dýh se dříve kvůli technické náročnosti sukům vyhýbali. Nejprve jejich krásu objevili nábytkáři a posléze se sukaté dýhy dostaly i k výrobcům dveří. V zahraničí jsou sukaté dýhy opravdovým trhákem. Díky tomuto materiálu lze sladit masivní podlahu s dveřmi i s nábytkem. Pak je přírodní dřevo rázem součásti vašeho bydlení
 
SAPELI poskytuje na dveře se sukatými dýhami do konce června slevu 3 100 Kč. Ale stejně jako u příčně řezané dýhy tato sleva platí při zakoupení dveří i zárubně. Kromě toho lze získat další akční slevu, pokud si k dýhovaným dveřím vyberete designovou zárubeň Obtus. Nespojuje svislé části s horním vodorovným nadpražím „na pokos“, ale „na tupo“. Dveře tím získávají zajímavý pohledový prvek. V jarní slevové akci je tato zárubeň včetně závěsů Esprit Normal bez příplatku, takže uspoříte dalších 2 600 Kč.

Nová modelová řada dveří Mera

Tím ale novinky či slevy pro dveře SAPELI nekončí. Viděli jste někdy speciální horolezecké žebříky, které se dávají ve velehorách přes ledovcové trhliny? A právě takové žebříky z Himálají byly inspirací pro modelovu řadu Mera. Daly jí i název po himálajském vrcholu Mera Peak. Modelová řada Mera upoutá zajímavě řešeným zasklením, které je užší a členěno vodorovnými příčkami. Připomíná opravdu žebříky. Akční sleva na tyto dveře značky SAPELI je nyní 15 % a platí jen do konce června.
 
Jako každý rok i nyní představuje SAPELI v jarním období více novinek, které obohacují běžný sortiment dveří, zárubní a příslušenství. Dýhované dveře mají nový dekor - rovnoletý smrk a modřín. Podle obliby v zahraničí se dostaly do nabídky také vodorovné dekory odolného laminátu CPL. Dělají dveře širší, než opravdu jsou. Příznivce moderních interiérů určitě zaujmou doplňky v černé barvě, například kování M&T, pásky Lotos či hliníková hrana. 

Největší showroom dveří a zárubní firmy STUDIO INTERIER


Novinky dveří SAPELI jsou k vidění ve značkových prodejních místech nazvaných SAPELI POINT. Jedním z nich je největší český showroom dveří a zárubní firmy STUDIO INTERIER v Mladé Boleslavi. Kromě dveří tam uvidíte i stavební pouzdra JAP, skleněné dveře, posuvné systémy, stahovací půdní schody, laminátové a vinylové podlahy Wineo a dřevěné podlahy Kährs. Více informací získáte na webu http://www.studio-interier.cz.
29.05.2015 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444