Šlápněte do pedálu a uklízejte bez námahy

Podlaha je první místo, se kterým se setkáte, když přijdete domů. Také vaší návštěvě na podlaze ulpí zrak. Abyste vytvořili dobrý první dojem, věnujte čistotě podlahy patřičnou a častou péči. Ovšem ruku na srdce, koho to baví? Neustálé ohýbání, máchání rukou ve kbelíku se špinavou vodou nebo dokonce odřená kolena. Vileda to ví, a proto přináší řešení v podobě setu Easy Wring Ultramat.

Jedná se o důmyslně sestrojený set ždímacího kbelíku a mopu vhodného na všechny typy podlah. Easy Wring Ultramat splňuje všechny požadavky i pro ty nejnáročnější z vás, protože díky pedálu už nikdy nebudete muset udělat jediný pohyb navíc! Jednoduše sešlápnete pedál a mop se tak dokonale vyždímá pro další použití – bez ohýbání a vody vystřikující kolem kýble.

Hlavice mopu je sestrojena tak, aby se s ní dal vytřít každý kout i pod nábytkem. Navíc, díky 100% mikrovláknu, je zajištěna optimální savost tekutin a tzv. unikátní XXL power zóna, která zvyšuje přítlak mopu, zajistí důkladné vyčištění podlahy i od odolné špíny a všech skvrn.

Mop je vybaven teleskopickou tyčí s nastavitelnou délkou až do 125 cm a návlek se dá prát v pračce na 60 °C a můžete jej zakoupit i samostatně.

Sečteno, podtrženo, šlapací mop Easy Wring Ultramat si rychle zamilujete a vytírání se pro vás stane příjemnou kratochvílí – udržet čistou podlahu nebylo nikdy jednodušší! Set zakoupíte ve vašem hypermarketu/hobby marketů již od 999 Kč.

bydlinek Soutěž
Rádi byste uklízeli bez námahy? Připravili jsme pro vás soutěž o 3 novinkyznačky VILEDA - Easy Wring & Clean TURBO – set třásňového mopu a kbelíku se šlapacím pedálem. Hrát můžete zde: Soutěž o tři horké novinky značky VILEDA.

Soutěž trvá do 14. října 2016. 

03.10.2016 | PR
  • Vileda

    Značka Vileda již více než 70 let pomáhá zářit miliónům domácností po celém světě. Od roku 2014 pravidelně získává prestižní ocenění Superbrands Award jako výraz uznání za kvalitní služby a vynikající obchodní výsledky, což dokazuje zejména spokojenost zákazníků s jejími výrobky šetřící čas a námahu při úklidu. Výrobky Vileda jsou oblíbené a známé právě svou kvalitou, dlouhou životností a neustálými inovacemi pro pohodlnější, efektivnější a ekologičtější úklid. Nyní můžete zakoupit více než 150 výrobků, a to takřka na celém světe.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444