Školní rok již brzy začne! Nakupte vašemu školákovi včas designový a praktický nábytek za skvělé ceny

Prázdniny se přehouply do své druhé poloviny a dětem za pár dnů skončí ten bezstarostný čas. Ač teď mnozí nemají na školu vůbec myšlenky, již brzy znovu usednou do školních lavic a budou se muset plně učit. Pro některé to však znamená něco nového, nepoznaného a vzrušujícího. Také máte doma nastávající prvňáčka, který se do školy již velmi těší?

Ať už se jedná o prvňáčka, školáka nebo studenta, všichni rodiče si jistě od svých ratolestí přejí ty nejlepší výsledky. Jak jich však docílit? Vliv na výkon ve škole má i prostředí, zejména pak dětský pokojíček. Ten mu musí poskytnout dobré zázemí pro školní povinnosti i hrátky. Změna dětského či studentského pokoje díky novému nábytku je proto nyní naprosto aktuální. Vyberte si z nabídky stovek modelů dětských postelí, psacích stolů, židlí, skříní a dalšího vybavení u specialisty na moderní, praktický, kvalitní, designový a cenově výhodný nábytek v e-shopu Nábytek-Aldo.cz. Mrkněte, na našich pár tipů.
 

Princezna nebo závodník? Z postele v netradičním designu bude nadšené každé dítě

Máte problém vaši dcerku nebo syna večer nahnat do postele? Nechce se jim spát a ráno je pak ne a ne probudit? To jim pak ve škole musí chybět energie. Zařiďte, aby se váš školák do postele těšil a ráno vstával s úsměvem na tváři. Pomůžou vám postele v netradičním designu - např. ve tvaru závodního auta, autobusu, lodi, kočáru apod.

Postele v klasických rozměrech 90x200 cm jsou zhotoveny z kvalitního lamina v kombinaci s mdf deskami. Disponují bezpečnostními zábranami, některé modely nabízí úložný prostor. Zejména postele auta jsou naprosto dokonalá. Mají vystupující kola s pneumatikami, světla a dokonce neonové osvětlení pod postelí. 

Na www.nabytek-aldo.cz již od 5 460 Kč.

Důkladná příprava do školy i prostor pro umělecké tvoření. Rostoucí psací stůl se přizpůsobí každému věku

Každý školák potřebuje kvalitní psací stůl, na kterém bude moc psát domácí úkoly a řešit další povinnosti do školy. Nějaký čas by měl strávit také zábavou, třeba kreslením, tvořením apod. Rostoucí psací stůl bude k těmto účelům jako stvořený. Vaše ratolest jej může využívat od prvních školních let až do puberty, protože u něj vždy podle potřeby nastavíte výšku psací plochy včetně sklonu. Výhodné a praktické řešení za pár korun.

Na www.nabytek-aldo.cz již od 1 567 Kč.


Malý pokojíček? Není problém! Stačí jeden kus nábytku a váš školák má téměř veškeré vybavení

Malý dětský pokoj můžeme vídat v mnohých domácnostech. I vy nemáte možnost vašemu dítku poskytnout více prostoru a lámete si hlavu, jak veškerý potřebný nábytek nacpat do malé místnosti? Řešení nabízí multifunkční postel, která šetří místo a jako jeden kus nábytku toho sčítá mnoho. Na fotografiích můžete vidět dětské postele z kolekce Biotiful a Milky nabízející postel o klasických rozměrech 90x200 cm, úložné prostory, šuplíky a psací stůl, na kterém mohou psát školáci úkoly a řešit další povinnosti do školy. Některé modely jsou dokonce obohaceny o šatní skříň.  Vyberte si jednu postel a máte vystaráno o další nábytek.


Na www.nabytek-aldo.cz již od 2 408 Kč.

Více děti v jednom pokojíčku každý s vlastním prostorem. Patrové postele s důmyslným designem překvapí

Mají vaše děti společný dětský pokoj? Hledáte nábytek, který jim bude plnohodnotně sloužit? Dva školáky uspokojí důmyslně řešené patrové postele, jež jim poskytnou místo na spaní, úložné prostory, šatní skříně a třeba i něco více. Vybrali jsme pro ukázku dětskou patrovou postel Swan a Stim, jež se řadí k těm nejoblíbenějším z nabídky. Všechny patrové postele jsou kvalitní, pevné, stabilní a moderní, takže skvěle zapadnou do každého dětského pokojíčku.

Na www.nabytek-aldo.cz již od 4 776 Kč.
12.08.2015 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444