Sklo v interiéru

Sklo je nadčasový materiál, který dokáže do interiéru vnést vzdušnost, světlo a prostor. Je originálním, elegantním a funkčním prvkem a zároveň podtrhuje charakter místnosti. Společnost VV SKLO s.r.o. využívá svých dlouholetých zkušeností pro zpracování plochých skel, která mají nepřeberné možnosti využití, a to jak v rodinných domech a bytech, tak v komerčních prostorách.

Společnost VV SKLO s.r.o. se zaměřuje na precizní zpracování a individuální přístup ke každé zakázce. Zákazník má možnost výběru z řady plochých a ornamentních skel, kvalitního kování a dekorování, které je vždy upraveno na míru a dle požadavků každého zákazníka.
Nejpoužívanějším typem skla v interiéru je float čirý. Může být využit na celoskleněné dveře, které jsou doménou společnosti VV SKLO s.r.o., celoskleněné stěny, zábradlí, pochozí desky, stolové desky, všude tam, kde je třeba zachovat vzdušný a čistý prostor. Čiré sklo může být dekorováno různými technikami, například pískováním, gravírováním či digitálním tiskem.
Společnost VV SKLO s.r.o. nabízí širokou škálu dekorů, které vždy přizpůsobí danému prostoru a požadavkům. Mohou být využity k dekorování celoskleněných dveří, fixních stěn, kuchyňských linek či výplní.

Digitální tisky je možné realizovat v různých barevných variantách a skladbách dle požadavků na dekor a propustnost světla. Digitální tisk má sandwichový charakter, tisk je vždy umístěn mezi dvě kalená skla vrstvená metodou VSG. Sklo je tak bezpečnostní a zároveň desénové.
Technika pískování je velice nadčasový způsob dekorování, umožňuje vykouzlit v interiéru příjemnou atmosféru. Zákazník má na výběr z nepřeberné škály dekorů, v případě atypických požadavků si může nechat zpracovat dekor dle svého přání. V prostorách jako jsou koupelny, vířivky, či sprchové kouty, je vhodné opatřit takto dekovaná skla speciálním nanolakem, který dodá pískování ledový vzhled a podporuje snadnou údržbu.
Ústředním prvkem místnosti může být tónované sklo nazývané planibel, dodávané v odstínech šedé, bronz a modré. Na znázorněné celoskleněné stěně je materiál vkusně podpořen plošným pískováním s ochrannou vrstvou nanolaku. Sprchová zástěna je tvořena planibelem šedým s ochranným nástřikem proti usazování vodního kamene. Celý dojem je podtržen kováním v matné nerezy a leštěném chromu.
Planibel stejně jako jiná plochá skla mohou být dekorována technikou lesklého či matného gravírování. Gravírování tvoří v materiálu  3D brus. Velice efektně působí kombinace pískování s lesklým gravírem či kombinace lesklého a matného gravíru.
Sklo nemusí být pouze průhledné, v nabídce společnosti je škála satinovaných skel, která jsou celoplošně leptaná. Toto sklo se nazývá satináto, může být bílé, modré či bronzové. Satináto je světlopropustné neprůhledné sklo, které je možné dále dekorovat.


S realizací vašeho projektu vám společnost VV SKLO s.r.o. ráda poradí, zákazníkům se snaží nabízet komplexní služby včetně konzultace, zaměření a montáž skleněných prvků do interiéru. 
04.11.2014 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444