Skleněné doplňky k servírování ve znamení osvěžující lehkosti

Srdcem domova je útulný jídelní kout či samostatná jídelna. Společné stolování s rodinou nebo setkávání s přáteli u jednoho stolu je příjemnou záležitostí, a proto každá paní domu touží po stylových servírovacích pomůckách, které dodají výtečnému jídlu a dobrému pití ten správný šmrnc.

Učarovala vám svěží a půvabná krása skleněných doplňků určených k servírování nápojů? Pořiďte si domů designové karafy, džbánky a sklenice, v nichž můžete podávat víno či vodu a které budou sloužit i jako perfektní dekorační prvek. Prim udává německá značka Leonardo.

Jak dodat stolování ten správný styl

Stolovat s rodinou nebo hosty můžeme nejen v interiéru domova, ale dokud to počasí dovolí, i na venkovní terase. Hledáte moderní skleněné doplňky, které využijete k servírování nápojů v pohodlí bytu a také v exteriéru? Doporučujeme zvolit oblíbené karafy na vodu, které potěší vaše oko a ještě budou výborně plnit svoji užitečnou funkci. Jemná skleněná karafa příjemně překvapí všechny hospodyňky, které upřednostňují minimalistický design. Ideálně totiž kombinuje praktické využití s přísnými, avšak elegantními tvary a barvami.

Karafa v různých typech provedení    

Chcete-li rodině či přátelům připravit báječné osvěžení, vyberte si karafy vyrobené z čirého, bublinkového nebo barveného skla. Volit můžete karafu s uzávěrem, ale i bez něj. Sklo je působivý materiál, který z karafy činí skvělý doplněk ke každodennímu i svátečnímu stolování. Pokud si do domácnosti skleněnou karafu pořídíte, využijete ji na vodu, ale také k servírování džusu či limonády. Průsvitná karafa naplněná červeným vínem se pak stává krásnou ozdobou romantické večeře nebo párty pro přátele. Zajímat by vás mohla i dekantovací karafa, kterou ocení zvláště milovníci lahodného vína. Čím je užitečná? Víno se při nalévání filtruje a provzdušní, a díky speciální úpravě hrdla neukapává. A čím pěknou karafu na víno doplnit? Volte kvalitní sklenice na víno

Skleněné džbány – praktické a skvěle vypadající doplňky

Co by vám v kuchyni nebo jídelně nemělo chybět? Jsou to džbánky, do nichž můžete nalévat jak studené, tak i teplé nápoje. A podle svého gusta si v pestrém sortimentu džbánů a džbánečků vybere každý spotřebitel. Můžete je používat na vodu (tu z kohoutku i minerální), na džusy nebo ovocné šťávy. A pokud sháníte pěkný dárek pro přátele, neváhejte darovat skleněný džbánek na víno. Pořídit si do domácnosti můžete i džbánky, které lze doplnit o sklenice stejné řady, a vaše stolování se stane dokonale harmonickým.

 

Nápojové sklo – klasika i originální styl       

Kdo chce být úspěšným hostitelem, dobře ví, že kvalitní sklenice na alkohol jsou nezbytnou součástí jídelního servisu. V současném sortimentu nápojového skla rozhodně nevládne nuda a šeď! Servírujete hostům „tvrdý“ alkohol? Vyberte si sklenice na panáka dle libosti – podle objemu nebo tvaru skleničky.

V domácím baru by neměly chybět ani designové sklenice na aperitiv, míchané nápoje nebo koktejly. Elegantně mohou vypadat i sklenice na pivo, přestože se vyznačují jednoduchým designem, ozdobí i slavnostně prostřený stůl. A hlavně, pěnivý mok z nich výborně chutná! 
06.11.2015 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.

  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444