Seznamte se s bydlením V Zahradách

Ideální možností, jak se seznámit se všemi výhodami bydlení v bytovém projektu V Zahradách, který vzniká v příjemné klidné čtvrti na okraji Rakovníka, je Den otevřených dveří plánovaný na 12. října 2013.

O letošní druhé říjnové sobotě od 10 hodin dopoledne mají zájemci o koupi vlastního bytu možnost prohlédnout si výstavbu bloku D. Mohou vidět na vlastní oči rozložení a dispozice bytů a ověřit si fakt, že se domy V Zahradách nacházejí v bezprostřední blízkosti přírody, ale zároveň jen několik minut chůze od Husova náměstí, v dosahu nákupního centra, nemocnice a další potřebné občanské vybavenosti i v blízkosti zastávky MHD, která zajistí spojení po celém městě. Den otevřených dveří je zároveň příležitostí zeptat se na podrobnosti výstavby, možnosti financování i na informace o následné správě budovy.

Projekt V Zahradách realizuje společnost DP Development Group, která na prostoru, kde kdysi sídlilo velké zahradnictví, v průběhu 4 let postavila celkem 78 bytových jednotek v konzistentních viladomech po 26 bytech. Čtyřpatrové domy s výtahem jsou vybaveny uzavřenými garážovými stáními a dalšími parkovacími plochami v bezprostřední blízkosti domu.

Všechny byty z již dokončených tří bloků A - C byly úspěšně rozprodány, prodána je také již značná část bloku D, který nabízí byty o dispozicích 1+1, 2+1 a 2 +kk až 4+kk.

Úspěšnému prodeji nahrává mj. skutečnost, že klienti mohou dopředu sami ovlivnit například výběr obkladů, dlažeb, podlah nebo dveří, ale i dispozici svého bytu a přizpůsobit jej svým potřebám.

Firma DP Development Group je navíc připravena vyjít vstříc zákazníkům, kteří nedisponují dostatečnými finančními prostředky na nákup nemovitosti. Pomůže jim zajistit financování hypotékami v ČSOB nebo KB, kde má sjednáno projektové financování s podmínkami výhodnějšími než je běžný standard.

Město Rakovník leží necelých 60 km západně od Prahy, kam je odtud časté spojení linkovými autobusy. I to patří k výhodám bydlení nabízeného v půvabné rakovnické lokalitě V Zahradách. Možnosti koupě bytu zde proto využili už nejen klienti z Prahy, kteří byt pořídili jako investici, ale také lidé, kteří odcházejí na odpočinek a hledají levnější, ale i klidnější bydlení mimo hlavní město.

Pracovníci společnosti DP Development Group poskytnou podrobné informace o projektu samozřejmě i zájemcům, kteří se nemohou zúčastnit Dne otevřených dveří. Všechny potřebné kontakty a další informace hledejte na webové adrese www.dpdevelopment.cz
25.09.2013 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444