Šetrné a komfortní vytápění je řízeno elektronicky

Vytápění domu či bytu patří nesporně k největším „žroutům“ našich peněženek. Přitom každý požaduje od svého topného systému co nejmenší spotřebu energie, ale současně co největší komfort. Ten přináší zejména možnost programování a elektronické řízení celého procesu.

Dnešní trend jasně hovoří pro digitalizaci systému, neboť ta umožňuje nejpřesnější a také nejspolehlivější řízení, které se pak promítá v celkové nízké spotřebě energie.

Výhody podlahového topení

Z tohoto pohledu patří elektrické podlahové vytápění k nejlépe ovladatelným systémům, takže jeho řízení je přesné, rychlé, efektivní a přináší uživateli nemalé úspory v podobě šetření energií. Navíc vše lze ovládat z jednoho místa.

Značka DEVI

Synonymem spolehlivého elektrického podlahového vytápění se stala značka DEVI. Topné systémy DEVI lze aplikovat jak u nových, tak starých podlah bez ohledu na typ podlahové krytiny. Nabídka DEVI zahrnuje nejen topné kabely, ale také topné rohože, jejichž instalace je velmi jednoduchá a zvládne ji prakticky každý. Celý systém vytápění lze samozřejmě regulovat pomocí moderních a inteligentních termostatů různé kategorie včetně možnosti bezdrátového ovládání.

Elektrické systémy podlahového vytápění DEVI jsou v prvé řadě úsporné a ekologické. Uplatní se jak u novostaveb, tak u rekonstrukcí starších domů i bytů. Svým pojetím splňují základní požadavky pro použití v nízkoenergetických domech a dřevostavbách.

Více na www.devi.cz
24.05.2013 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Grundfos s.r.o.

    Grundfos patří mezi největší výrobce čerpací techniky na světě. Ročně vyrobí přes 16 mil čerpadel. Největší podíl na výrobě mají oběhová čerpadla pro vytápění domácností a komerčních budov.

  • AC Heating

    Tepelná čerpadla AC Heating české výroby, jsou určena pro vytápění rodinných domů, bytových domů i komerčních komplexů. Tepelná čerpadla jsou vybavena plynulým řízením výkonu (invertorem) a řízeným vstřikováním chladiva. Jsou vhodná pro radiátory, podlahové vytápění, stěnové topení, stropní chlazení. Řídicí systém xCC umožňuje v základním vybavení možnost připojit k internetu. Jedná se o zařízení v nejúspornější energetické třídě A +++.

  • STIEBEL ELTRON spol. s r.o.

    STIEBEL ELTRON patří k technologickým lídrům v oblasti ohřevu vody, vytápění a technologií využívajících obnovitelných zdrojů. Široké portfolio produktů tvoří zásobníkové a průtokové ohřívače vody, akumulační kamna, přímotopné konvektory, osoušeče rukou, tepelná čerpadla, ventilační jednotky a solární zařízení.

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444