Šestý smysl pro klid v domácnosti

Vzpomeňte si, kolikrát už jste se zlobili na dítě, manžela či manželku: Nekoukej do té chladničky a zavři ji, nebo se všechno zkazí! Bezpočtukrát? Pak pro vás máme skvělou nabídku: Seznamte se s chladničkami Whirlpool, které jsou vybaveny patentovanou inteligentní technologií 6. smysl.

Zní to neuvěřitelně, ale tento „mozek“ spotřebičů od Whirlpoolu skutečně přemýšlí a pracuje za nás. Zapomeneme-li zavřít dveře chladničky, nebo dojde-li ke krátkodobému výpadku proudu, není důvod, aby v naší domácnosti dál nevládl klid a pohoda. Senzory uvnitř spotřebiče totiž jednají za nás. Zaregistrují změnu a velmi rychle nasměrují chlazený vzduch do skladovacího prostoru. Požadované teploty se tak dosáhne pětkrát rychleji, než to umějí běžné chladničky. Díky geniálním senzorům 6. smyslu přitom náš spotřebič chladí právě pouze ve chvíli, kdy je třeba zabránit vzrůstu teploty, zatímco běžné přístroje tak činí nepřetržitě. To je hlavní důvod, proč jsou chladničky Whirlpool tak úsporné a šetrné k životnímu prostředí.

Systém Total No Frost dokáže zajistit cirkulaci ochlazeného vzduchu po vnitřních prostorách mrazničky a úplně zabránit tvorbě ledu. Přístroj tak nemusíte rozmrazovat. A uložené potraviny se k sobě nelepí, popisky zůstávají stále čitelné a nikde nepřekáží nashromážděný led.  Systém Total No Frost dokáže zároveň udržet stejnou teplotu vzduchu rovnoměrně po celém vnitřním prostoru, a tak pomáhá udržet potraviny dlouho v čerstvém stavu.

A co ještě umějí chladničky Whirlpool vybavené chytrou technologií 6. smysl? Mají speciální přihrádku se stále nízkou vlhkostí a teplotou, která je vhodná především k uskladnění masa, ryb a dalších potravin rychle podléhajících zkáze. Jsou vybaveny nejlepší dostupnou technologií k ochraně potravin, hubení bakterií a potlačení pachů, neboť Whirlpool si vybral za svého partnera pro dodávání antibakteriálních filtrů Microban®. Veškerý vzduch obsažený ve vnitřním prostoru chladničky prochází vestavěným aktivním filtrem Microban®. Filtr zachytí bakterie i chemické či mechanické nečistoty obsažené ve vzduchu a zamezí zkáze potravin i vzniku pachů. Je účinný i proti listerii, e-Coli, salmonele či stafylokokovým kmenům. Dosud nikdy nebyla na trhu k dispozici technologie, která by dokázala tak efektivně zajistit čistotu a ochranu uložených potravin.

Pro volbu chladniček Whirlpool vybavených 6. smyslem existuje ještě jeden nepřehlédnutelný argument: dokonalý vzhled. Design je stejně propracovaný jako technologie používaná k jejich výrobě. Kvalitní nerezová úprava povrchu, na které nikdy nezůstanou stopy hojného využívání spotřebiče, interaktivní LCD displeje a elegantní linie přístrojů zajišťují vysoký standard luxusu, efektivity a bezchybného vzhledu.
S hloubkou až 13 cm patří dveřní police chladniček Whirlpool k těm nejprostornějším na trhu. Jsou ideální k uložení lahví, ovocných džusů, a při použití příčky i k uložení drobnějších předmětů. Dveře mrazničky jsou zase vybaveny unikátními policemi pro uložení pizzy. A nejen pro ni – jsou velmi vhodné také k uchovávání zmrzliny, která v nich zůstává jemná a krémová.
A pokud jste se ještě neseznámili s režimem Party, je teď ta nejvhodnější příležitost. Nikdy vás nepřekvapí hosté za dveřmi. Stačí půlhodinka, aby tato užitečná funkce v mrazničce ochladila víno či pivo na požadovanou teplotu bez nebezpečí, že by nápoje zmrzly.
Ovšem tou nejlepší zprávou před nadcházejícím horkým létem jsou výdejníky ledu a vody, jimiž jsou vybaveny Side-by-Side chladničky Whirlpool, které se řídí systémem Fresh Ice a mají vestavěný vodní filtr. Tak je vždy k dispozici čerstvý drcený led nebo ledové kostky či chlazená voda. Vodní filtr dokáže za dobu své životnosti vyčistit neuvěřitelných 1500 litrů vody!

Chladničky a mrazničky Whirlpool třídy A+ patří mezi nejefektivnější spotřebiče svého druhu na trhu. Spotřebovávají o 25 % méně energie než spotřebiče třídy A a dokonce o 45 % méně energie než spotřebiče třídy B. To znamená hned dvojí významný přínos: efektivní využití energie je přínosem nejen pro životní prostředí, ale také pro vaši peněženku.


Soutěž ukončena!

14.05.2005 | tz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444