Seminář Cechu čalouníků

Další z pravidelných odborných seminářů připravuje pro své členy Cech čalouníků a dekoratérů na úterý 7.února. Akce se koná ve výškové budově BVV a je součástí celoročního doprovodného programu veletrhu Mobitex.

Únorový termín je vhodnou příležitostí k seznámení se s novinkami a trendy, které každoročně přinášejí dva z nejvýznamnějších světových veletrhů v oblasti kultury bydlení - nedávno skončený mezinárodní veletrh nábytku IMM Cologne a Heimtextil, veletrh bytového textilu, který proběhl v polovině ledna ve Frankfurtu nad Mohanem. O své zážitky a poznatky z těchto akcí se s účastníky semináře podělí cechmistr ing. Helena Prokopová a designérka Adéla Krbůšková.
Na téma "Zdravá kancelář" bude přednášet Ing. Arch. Hynek Maňák za přispění PhDr. Marie Suchánkové a materiálů finského výrobce kancelářského nábytku fy MARTELLA. S vlastnostmi a možnostmi využití měkkých pěn z přírodních materiálů firmy EUROFOAM seznámí přítomné Johannes Bernhardt z Rakouska.
Odpolední přednáškový a diskusní blok bude zaměřen na problematiku zdravotní nezávadnosti nábytku, reklamací a související legislativu.
30.01.2006
  • Cech čalouníků a dekoratérů

    Cech čalouníků a dekoratérů sdružuje výrobce čalouněného nábytku i jiných čalouněných výrobků a dekorací, dodavatele, prodejce, autorizované osoby a odborné školy všech stupňů.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444