Sedačka, která padne vašemu interiéru

Sedací soupravu si kupujeme většinou jednou, maximálně dvakrát za život. Měla by nám proto vyhovovat ve všech směrech. Abychom nákupu brzy nelitovali, je dobré volit nadčasové provedení a vybírat především z ověřených výrobců. 

Sedací soupravu vybíráme podle několika zásadních požadavků. Jedním z nich je velikost. I když bychom si všichni přáli tu největší a nejpohodlnější sedačku, jsme nuceni volit takovou, která vyhovuje prostoru. Důležitá totiž není jen velikost sedací plochy, ale také místo kolem sedačky. Vždy byste měli mít možnost kolem ní volně procházet. Málokomu vyhovuje sedací souprava ze sériové výroby. Potřebujete o něco menší nebo o něco větší. Řešení představují sedačky na míru, které zkušená firma vyrobí do centimetru podle vašeho prostoru. 

S důrazem na kvalitu

Společnost  A&A sedací soupravy je malá česká rodinná firma, která na trhu působí od roku 2000. K výrobě kvalitních, bytelných sedacích souprav a postelí přistupuje zcela individuální formou podle zákazníkova zadání. Poradí si s atypickými tvary. Zakázku firma se svým zákazníkem konzultuje od začátku do konce. Každý má možnost v průběhu výroby konzultovat nejrůznější detaily přímo na výrobní dílně. Na poli atypické výroby společnost spolupracuje i s předními architektonickými studii.

Pohodlí ušité na míru

Společnost  A&A sedací soupravy si zakládá na precizním přístupu k výrobě a volbě kvalitního materiálu. Výsledkem je bytelná předimenzovaná a celkem těžká kostra, na kterou je poskytována záruka 10 let. Do výplní se používá studená pěna, která v současné době patří k tomu nejlepšímu na trhu. Ve vzorkovně v Rudné u Prahy se každý může o výhodách tohoto materiálu přesvědčit. Zde si rovněž může vybrat design a vyzkoušet několik vzorových sedaček a postelí.

V rámci zakázky na míru si zákazník zvolí vnitřní rozměry - hloubku a výšku sezení, výšku a sklon opěráku, šířku područky a samozřejmě tvrdost. Pokud to rozměr a design dovolí, lze sedačku vybavit i úložným prostorem a možností rozložení soupravy. K dispozici je i výběr nožiček, a to od kluzáků přes dřevěné až po ocelové nebo leštěné nerezové různých tvarů. V nabídce jsou látky s různými druhy protišpinivých, teflonových, nebo aquaclean úprav na principu nanotechnologie, pro náročnější zákazníky pak to nejlepší z německých látek od firmy Saum & Viebahn. Pro lepší představu firma na přání vyhotoví vizualizaci. Obvykle objednávka netrvá více jak půl hodiny a termín dodání je do měsíce. Doprava a montáž je samozřejmá.
www.postelenamiru.cz
06.02.2014 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ
  • SEDAČKY A POSTELE s.r.o.

    Firma se zabývá expresní výrobou sedacích souprav na míru vašeho bytu, nebo prodej hotových z vlastní modelové řady. Zhotoví vám rozměry na přání včetně atypů. Výběr se vyznačuje širokou škálou potahových materiálů. Zařizování interiérů firem. Dodávky po celé ČR za jednotnou cenu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444