Sedací soupravy, z nichž si vybere každý

Sedací souprava je velmi důležitou částí vybavení bytu. Navíc s rostoucí oblíbeností kuchyní spojených s obývacím pokojem, rostou také nároky na jejich výběr. Jak tedy vybrat sedací soupravu, tak aby plnila praktickou i estetickou funkci přesně podle vašich představ? A co od nich v dnešní době můžeme čekat?

Prostor pro všechny?

Chcete, aby se váš obývací pokoj změnil v místo, kde se bude vaše rodina nebo přátelé setkávat a užívat si pohodlí během společně strávených chvílí? Na tento požadavek je dnešní trh se sedacími soupravami dokonale připraven, jsou totiž ,,v kurzu.“ Jedná se o prostorné sedací soupravy s hlubokými sedáky a nízkými opěrkami. Tyto sedací soupravy nejsou ohraničené vysokými zády a neomezují se tak pouze na prostor, kterým jsou uloženy, ale jsou otevřené všemu kolem. Umí tak zachovat vzdušnost v místnosti a ukazují otevřenost hostitelů. Disponují navíc úložnými prostory a rozkládací částí na spaní.


Tyto požadavky spolu s krásným designem splňuje rohová sedací souprava Joy. Tato sedací souprava je univerzálně rozložitelná na levou i pravou stranu.
Rozměry: šířka 321 cm, hloubka 189/202 cmcena 21.450 Kč.


Rohová sedací souprava Stilo.
Rozměry: šířka 320 cm, hloubka 218/158 cm.
Cena 17.840 Kč.

Málo místa na spaní a pro dva?

Sedací soupravy, které jsou trvale využívány na spaní, by k tomuto účelu měly být konstruovány. Na rozdíl od ostatních v sobě pro zdravý a kvalitní spánek mají zabudovány matrace. Pokud hledáte tento typ sedací soupravy, dbejte na to, aby matrace byla opravdu kvalitní, protože podléhá při složení většímu zatížení. Sedací soupravy naleznete v různých šířkách pro partnerské i individuální spaní.


Jednoduchá a kvalitní rozkládací pohovka Nina. Tato pohovka se vyrábí ve třech délkách. Cena od 9.130 Kč.


Křeslo z kolekce Nina vytváří po rozložení plnohodnotné jednolůžko.
Rozměry křesla jsou 125x98cm, po rozložení 125x215cm. Cena od 6.890 Kč


Nabitá energií, rozkládací pohovka Iveta. Po rozložení umožňuje vytvořit dvojpohovku, nebo trojpohovku.
Rozměry: dle zvolených prvků. Barvy: wenge, stříbrná, ořech, třešeň, buk. Cena od 10.590 Kč.

Stylová krása

Patříte mezi milovníky pohodlí a nestárnoucí elegance? Pak se vám jistě budou zamlouvat nadčasové sedací soupravy. Vyrábí se v neutrálních barvách hnědé, béžové a šedé, aby lehce splývaly s módními trendy a vytvářely harmonický dojem v obývacích pokojích nejrůznějších stylů.


Rozkládací pohovka Mello.
Rozměry: 285x285, hloubka 113. Cena 21.626 Kč.


Rohová rozkládací souprava Alexia.
Rozměry: délka 270x220 cm, výška: 93 cm, hloubka: 81 cm, délka rozložitelné části: 200x120 cm. Cena 19.149 Kč.


Do předsíně, haly i kanceláře

Rozkládací pohovka Corona. Rozměry: délka 218 cm, hloubka: 105 cm, výška sedu 42 cm. Cena 11.063 Kč.


Rozkládací pohovka Bregenz.
Rozměry: délka 198 cm, hloubka: 93 cm, výška sedu: 41 cm. Cena 8.902 Kč.
17.12.2015 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.

  • SEDAČKY A POSTELE s.r.o.

    Firma se zabývá expresní výrobou sedacích souprav na míru vašeho bytu, nebo prodej hotových z vlastní modelové řady. Zhotoví vám rozměry na přání včetně atypů. Výběr se vyznačuje širokou škálou potahových materiálů. Zařizování interiérů firem. Dodávky po celé ČR za jednotnou cenu.

  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444