Sedací soupravy na zakázku

Nespornou výhodou pro zákazníky, kterým z jakéhokoli důvodu nevyhovuje katalogová nabídka nebo chtějí něco vyjímečného, je zakázková výroba. Pokud si sedací soupravu, pohovku či postel necháte vyrobit od firmy PŠENČÍK, dostane se vám kvalitní česká ruční práce za rozumnou cenu a navíc máte na výběr z mnoha variant, jak bude váš nový nábytek vypadat.

Samozřejmostí je při zakázkové výrobě zhotovení přesné velikosti, změna tvrdosti výplní, možnost rozkládání na spaní, určení počtu křesel a taburetů dle volby kupujícího a například barvu potahu můžete vybírat z 1000 kusů vzorníků.

Pokud zákazník nemá konkrétní představu o výsledné podobě, inspiraci může načerpat na stránkách www.sedako.cz nebo www.sedacisoupravynazakazku.cz ve fotogalerii, která obsahuje několik set fotografií zhotovených sedaček, pohovek, křesel, válend a postelí. To mu před návštěvou obchodu může pomoci při rozhodování.

Dalším krokem je konzultace na prodejně SEDACÍ SOUPRAVY PŠENČÍK, kde se přímo na místě dořeší konkrétní detaily včetně výběru správné látky potahu. Dnešní moderní látky z nanovláken jsou vodou čistitelné a lze z nich odstranit nejenom běžné znečištění, ale i krev, inkoust, víno a kečup pouze studenou vodou.

       

Pokud dáváte před látkovým potahem přednost kůži, máte možnost vybrat si z široké nabídky kožených sedacích souprav z pravé hovězí kůže ve výběru 300 barev různých povrchových úprav jako například melír, hrubý a jemný povrch, broušená nebo patinová úprava. Školení prodejci vám poradí vhodnou výplň vzhledem k vaší váze, protože špatně zvolená výplň se může po krátké době vysedět. Jako výplň mohou být studené pěny různých stupnů tvrdosti, ocelové pružiny, gumové pružiny, lamely nebo žíně. Do válend a postelí se nejčastěji používají zdravotní sendvičové matrace různých tvrdostí, které jsou mezi zákazníky velmi oblíbené a cenově přijatelné.

Výrobní lhůty se pohybují kolem 2 měsíců, v závislosti na náročnosti zakázky a daném čase, například kolem vánoc jsou delší. Záloha při sepsání konkrétní objednávky stačí ve výši 5.000,- Kč až 10.000,- Kč, zbytek peněz zákazník doplatí při převzetí hotového nábytku. Dovoz sedacích souprav po celé republice včetně montáže až do vašeho obývacího pokoje.

       

23.08.2011

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.

  • SEDAČKY A POSTELE s.r.o.

    Firma se zabývá expresní výrobou sedacích souprav na míru vašeho bytu, nebo prodej hotových z vlastní modelové řady. Zhotoví vám rozměry na přání včetně atypů. Výběr se vyznačuje širokou škálou potahových materiálů. Zařizování interiérů firem. Dodávky po celé ČR za jednotnou cenu.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444