Luxusní sedací nábytek pro vaše smysly

Kvalitu a komfort sedacího nábytku pro nejnáročnější zákazníky, kteří ocení jeho nadčasovou eleganci, klasickou siluetu, skulpturální formy a zejména vzácné, luxusní kožené materiály a  kvalitní látky, a zároveň pro zákazníky, kteří hledají naplnění svých představ o současném bydlení, nabízí interiérové studio společností „Kraml a Brandner Architekti“ a „Ars Fabrica“ v pražském Podolí.

Exkluzivní a atraktivní produkt v nabídce představují sedací čalouněný nábytek a ložnice od předního evropského výrobce, německé firmy Machalke.  Klient si ve studiu ve spolupráci s architektem volí produkt dle individuálních nároků v různých tvarových, barevných a strukturálních kombinacích, a to nejen v provedení ze zajímavých látek, ale především  z tradičně nadčasového  materiálu -  kůže. 


     

Black Jack  je program pohovky v tradičních kubických tvarech, vyvolávající dojem  lehkosti díky  štíhlému chromovanému kovovému rámu. Dokonce i při větší rohové kombinaci se  pohovka jeví jako lehká, přizpůsobující se sama nevtíravě  moderní atmosféře obývacího prostoru. To je jasnou zprávou o její výjimečnosti. Její funkčnost je dána možností proměny jednotlivých prvků,  připojitelných v různých místech na zádech nebo na opěradlo rukou, stejně jako možností přeměny pohovky v pohodlnou postel. Funkce úpravy nevyžaduje použití mechaniky; provedení změn tvaru a formy umožní inteligentně integrovaný magnetický systém. Základní ideou designu bylo vytvořit pohovku, která díky  přímé podpoře funkčnosti nevyžaduje ústupky v možnostech variability. I z tohoto důvodu  obdržel tento výrobek  v roce 2006 prestižní ocenění  „Reddot  design award“ .

 

                 

 

M&M série představuje  top produkt mezi čalouněným nábytkem, a to díky  ručnímu zpracování, přesnosti a individualitě.
Originální a funkční design s možností volby  kubických či organických tvarů umocňují přírodní barvy kůže s možným tónováním, ale také např. s raženým neobarokním motivem.
Systém PLUS nabízí skoro nevyčerpatelné množství možností  sestav jednotlivých prvků pohovky a tím i  variant. Koncový uživatel tak získává celou, jedinečně řešenou pohovku, vytvořenou s velkou láskou k detailu. Při výrobě je kladen důraz na pečlivou volbu zajímavé a vysoce jakostní kůže z celého světa, ale především z Evropy. Při jejím nákupu zkušený odborník posuzuje, zda jakost a struktura vyhovují vysokým nárokům. Takto vyhraněné zaměření na specifikaci užité kůže vysvětluje přední pozici firmy  speciálně v této oblasti.
Pro koženou produkci jsou použity vysoce kvalitní hovězí kůže. Každá má svou individuální strukturu, která se zohledňuje při zpracování. Každý takto ručně vyrobený sedací nábytek se tak stává absolutně jedinečným kusem! Díky přírodnímu zpracování zůstanou  zachovány všechny typické vlastnosti kůže -  je prodyšná, příjemná na dotek.

 

    

 

Crack série od Machalke je velmi ležérní, mladistvá řada, komponovaná podle pravidel současných trendů - plovoucí, volně komponované elementy, které nejlépe vyniknou v moderním, prosluněném interiéru.
S velikou zkušeností jsou zohledněny všechny  estetické aspekty, které doplní a podtrhnou charakter a formu nábytku. Tato harmonie mezi látkou a formou vytváří opravdu zřetelný užitný komfort. Nákup látky je  pečlivým procesem. Na nábytek  jsou vybrány látky, které zcela odpovídají typickým kritériím firmy Machalke. Žádná  látka tak není použita bez prověření nezávislými instituty, které provádějí zkoušku jakosti. Série Crack nabízí exkluzivně mnoho jedinečných látek s ušlechtilou a nezvykle tkanou strukturou, což podtrhuje individuální charakter sedacího nábytku.

 

   

Luxaform série od Machalke představuje  čalouněný nábytek, který  nabízí nesrovnatelně luxusní pocit.  Komfortu  nadřízené motto každé série je ověřením, zda  je naplněno kritérium  pohodlí a  dobrého pocitu pro každého uživatele.  Zpracováním jedinečné látky či  kůže  v nejvyšší jakosti je zaručeno dlouhodobé používání sedacího nábytku. Ručně vyrobený nábytek tak časem nabývá na hodnotě.


 


           

04.04.2007 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444