Sberbank nabízí až do dubna garanci nejvýhodnější spotřebitelské půjčky. Během splácení FÉR půjčky dorovná konkurenční nabídku až do 5,99 % ročně

FÉR půjčka zajistí výhodné financování na zlepšení vašeho bydlení. Od února do března navíc každý získá garanci nejvýhodnější spotřebitelské půjčky na trhu. Pokud si sjednáte FÉR půjčku a kdykoli během doby splácení získáte od konkurence nabídku lepší sazby, Sberbank ji dorovná. Banka nabízí k nízkému úroku také jistotu, že FÉR půjčka bude vždy nejvýhodnější.

FÉR půjčka výhodně zafinancuje vylepšení vašeho bydlení

Zvažujete úpravy interiéru, nákup nového nábytku, výměnu spotřebičů za nové více úsporné, nebo jiné vylepšení vašeho bydlení a hledáte možnosti financování? Jednoznačně se vyplatí sledovat, co banky přichystali na jaro. Sberbank přichází se zajímavou nabídkou pro všechny, kteří si sjednají půjčku do konce dubna tohoto roku. K výhodné sazbě a nízké splátce Sberbank přidává garanci nejvýhodnější půjčky. Pokud během splácení FÉR půjčky objevíte na trhu výhodnější konkurenční nabídku, Sberbank ji dorovná až do minimální výše úrokové sazby 5,99 % ročně.

FÉR půjčka se Vám přizpůsobí

Půjčit si můžete od 30 tisíc do 500 tisíc korun na cokoli a bez zajištění. Nízký úrok získáte hned bez podmínek. Sjednání, vedení a předčasné splacení půjčky vás nic nestojí. Splatnost si můžete rozložit až na osm let, sami si volíte výši splátky a datum měsíční splátky.
 

FÉR konsolidace zlevní stávající půjčky a nabízí novou lepší půjčku s garancí

Pokud již splácíte jiné půjčky, rozhodně se vyplatí stávající půjčky sloučit. Do jedné půjčky vám Sberbank sloučí novou půjčku na vybavení domácnosti a vaše stávající půjčky. Budete platit jednu nižší splátku. Celkově ušetříte a získáte peníze navíc s garancí, že FÉR konsolidace vás bude stát co nejméně bez ohledu na vývoj situace na trhu.  

FÉR konsolidace vám umožní sloučit jak bankovní půjčky, tak i ty od nebankovních institucí, splátky různých druhů kreditních a splátkových karet, splátky kontokorentu. Sloučit do jedné výhodnější splátky můžete i úvěry členů blízké rodiny – celkově až deset úvěrů až do výše jednoho milionu korun se splatností až 10 let.

Žádat o FÉR půjčku můžete i online v eShopu Sberbank

Současná příznivá hospodářská situace nahrává rozumnému zadlužování. Nečekejte na lepší podmínky. FÉR půjčka od Sberbank vyhrála první místo v prestižním hlasování veřejnosti finančního portálu Finparáda jako Finanční produkt roku 2015. Vyzkoušejte FÉR půjčku a přesvědčte se o tom, proč je FÉR půjčka stále oblíbenější.
29.02.2016 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444