Sauna od profesionálů s dárkem pro čtenáře BYDLENI.CZ

Uvažujete o své vlastní sauně, kde můžete relaxovat, odpočívat, uklidnit se po náročném dni a zároveň udělat něco pro své tělo a zdraví? Sauna často kompletně změní životní styl. K lepšímu. Seznamte se s kvalitními saunami od profesionálů.

Chtějte kvalitu
Firma Dyntar, spol. s.r.o. je český výrobce saun vysoké kvality. Za téměř 25 let působení na českém trhu vyrobila originální sauny do rodinných domů, panelákových bytů, penzionů a hotelů. Působnost firmy Dyntar se postupně rozšířila do celé Evropy. Saunové kabiny vyrobené firmou Dyntar splňují vždy ty nejvyšší nároky. Při výběru kvalitního materiálu, grafickém návrhu saunové kabiny, její výrobě i finální montáži má zákazník jistotu, že zakázku svěřil opravdovým profesionálům. A to je zásadní rozdíl proti variantě, kdy zákazník upřednostní „laciné“ dovozové řešení sauny.

Nejen u saun platí známé rčení - Nejsem natolik bohatý, abych si mohl kupovat levné věci. V konstrukci, vybavení a výběru materiálu je opravdu možné najít výrazné rozdíly. A mnohdy to nejsou jen maličkosti. Dobrá izolace sauny a kvalitní topidlo ušetří při běžném provozu sauny nemalé finanční náklady. Doplňkový komfort (osvětlení, hudba, regulace) zajistí požadovaný efekt relaxace. A v neposlední řadě je tu i bezpečnost pobytu v sauně. Odborně provedená elektroinstalace a revize celé sauny před jejím předáním do každodenního užívání dodá tolik požadovaný pocit klidu. 

bydlinek
Předvánoční nabídka firmy Dyntar pro čtenáře Bydleni.cz
 
Ke všem objednaným saunám z nabídky firmy Dyntar získá čtenář našeho portálu BYDLENI.CZ jako vánoční dárek saunové topidlo v hodnotě 10 000 Kč ZDARMA. Akce trvá až do 24.12.2014. Stačí, pokud uvedete, že jste se o této výhodné nabídce dozvěděli z akční nabídky portálu BYDLENI.CZ.
Sauna od Dyntar - místo, kde se člověk cítí dobře
Saunové kabiny firmy Dyntar mají vždy nádech originality. Ať už si vyberete saunu řady Vizio nebo absolutní novinku letošního roku, saunu Mayo, vždy máte jistotu, že vaše saunová kabina bude splňovat nejen vysoké nároky na funkčnost, ale svým vzhledem dokáže také zaujmout.  Právě tato dvě řešení saunový kabin jsou jasnou odpovědí na otázku, jak má vypadat řešení sauny pro ty z vás, kteří hledáte něco výjimečného a zároveň kvalitního v každém svém detailu. 
Sauna VIZIO
Autorka interiéru sauny VIZIO Ing. Šárka Finsterlová o svém projektu 
Studentka oboru Vývoj a tvorba nábytku na MZLU v Brně ke své tvůrčí práci dodala:„Za každou tvořivou prací stojí myšlenka, která je pilířem celého návrhu. Její jedinečnost pak odráží osobitost konečného výsledku. Pravěká jeskyně byla historicky prvním obydlím, které poskytovalo útočiště před nástrahami vnějšího světa – při navrhování sauny VIZIO jsem se proto snažila maximálně využít organických tvarů, a vytvořit tak prostor, kde by si odpočinulo tělo i mysl. Běžná soudobá sauna je obvykle nepohodlná a neútulná a k odpočinku příliš nevybízí; chtěla jsem proto vytvořit saunu, ve které bych se jako návštěvník sama cítila dobře. Rozhodujícími se tak staly tři základní aspekty, jež jsem se ve svém návrhu snažila propojit – ergonomie, dispozice a estetika. Při navrhování základního konceptu sauny mi výrazně zjednodušil práci postup rozkreslování pozic člověka do různě velkých kružnic vzhledem k velikosti zadaného prostoru.“ 
Majitel firmy Karel Dyntar o zcela novém konceptu saunové kabiny Mayo 
„Sauna MAYO je jedinečným důkazem precizního a současně nadčasového designu. Koncept MAYO je vytvořen na míru pro ty z vás, kteří hledáte kvalitní zpracování a nadčasový design. Zcela jistě ale osloví i odvážnější klienty, kteří ocení design šitý přímo na míru“.
Sauna MAYO
Samozřejmě tyto dva projekty nejsou jedinou nabídkou firmy Dyntar. Ucelenou nabídku možných řešení saunových kabin najdete na webových stránkách www.dyntar.cz.   Rozpočet na výrobu a dodávku sauny nebo infrasauny vám po dohodě s vámi vypracuje odborník nezávazně a zcela zdarma. Ucelenou nabídku všeho potřebného pro saunování, stavbu sauny svépomocí a další saunové doplňky najdete v online obchodech saunapoint.cz a nejlevnejsi-sauna.cz.
11.11.2014 | PR
  • Dyntar, spol. s.r.o.

    Firma Dyntar, spol. s.r.o. patří mezi přední výrobce originálních saunových kabin nejen v ČR, ale i v Evropě. Vyráběné sauny do interiéru, ale i venkovní sauny vždy navrhuje dle přání a potřeb zákazníka a využívá své vlastní technologické zázemí k realizaci originálních saunových kabin, které se vyznačují jedinečným rukopisem precizního a současně nadčasového designu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444