Samsung Chef Collection pro čerstvost potravin

Milovníci dobrého jídla vědí, že tajemství se ukrývá v surovinách. Pokud při vaření použijete čerstvé a kvalitní ingredience, stane se i ten nejjednodušší recept opravdovou lahůdkou. Čerstvost potravin zaručují chladničky Samsung Chef Collection, jejichž název sám vypovídá, že se jedná o prvotřídní kuchyňské pomocníky.

Kombinovaná chladnička Samsung Chef Collection s označením RB41J7899S4/EF je navíc navržena s důrazem na dokonalý soulad s moderní kuchyní. Design Kitchen Fit chytře kombinuje výhody vestavných spotřebičů s volně stojícími. Profesionální vzhled broušené oceli a modře podsvícená rukojeť mrazáku podtrhují nadčasovou krásu chladničky, která svým členěním kopíruje kuchyňské skříňky, a tak působí jako vestavná. Při její instalaci však není potřeba složitá montáž, stačí ji pouze zasunout do prostoru vyčleněného v rámci linky. 


Profesionálním vzhledem to však pouze začíná. I když má vnější rozměry shodné s vestavnými typy, nabízí oproti nim až o 30 % více vnitřního prostoru díky technologii SpaceMax. Tento extra objem může činit až 90 litrů! Potěší nás také chytrým vnitřním uspořádáním. Výsuvné police, nastavitelné dveřní přihrádky a speciální oddíly splňují požadavky i těch nejnáročnějších uživatelů.

Potřebujete marinovat maso? Žádný problém. Využijte praktickou nerezovou pánev Chef Pan. V ní si maso naložíte, vychladíte, upečete a následně ji můžete vložit přímo do myčky. K uchování choulostivých potravin pak poslouží speciální přihrádka Chef Zone, kde jsou potraviny uchovány při teplotě -0,5 °C. 
 

Udržovat konstantní teplotu uvnitř chladničky je zásadním aspektem nejen pro čerstvost potravin, ale i pro energetickou spotřebu. Řada Samsung Chef Collection k tomu využívá nejmodernější technologie. No Frost nedá šanci námraze, chladicí systém Twin Cooling  Plus vytváří optimální podmínky v mrazáku i chladničce a šéfkuchaři inspirovaný kovový plát Metal Cooling, jenž je umístěný na zadní stěně chladničky, jí dodává punc profesionality a akumuluje do sebe chladný vzduch, čímž udržuje stálou teplotu uvnitř i při častějším otevírání dveří. 
 
Chladničky Chef Collection jsou vybaveny kompresorem s digitálním invertorem, jenž má 7 provozních rychlostí, které vyhovují různým požadavkům na chlazení. Samsung na něj navíc poskytuje záruku 10 let. 
 
Více informací naleznete na www.samsung.cz.
26.10.2015
  • Samsung Electronics Czech and Slovak, s.r.o.

    Špičkové technologie, prvotřídní design a uživatelsky příjemné ovládání, to jsou atributy produktů společnosti Samsung. Díky neustálým inovacím transformuje svět televizorů, chytrých telefonů, notebooků, tiskáren, fotoaparátů, domácích spotřebičů, zdravotnického zařízení, polovodičů a LED řešení. V 80 zemích celého světa zaměstnává více než 325 000 odborníků.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444