Samozamykací zámek pro větší pohodlí i bezpečnost

Pro zabezpečení našich domů a bytů je dnes celodenní zamykání vstupních dveří nutností. Praxe zejména v bytových domech ovšem často vypadá jinak.  Zavírač nechává dveře pootevřené, obyvatelé domu zamykat zapomínají a opotřebovaný běžný zámek snadno podlehne i nepatrnému působení síly. Jako vítané řešení se prosazují samozamykací zámky.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Český výrobce  BERA s.r.o. dodává na trh kvalitní samozamykací zámky, které od jejich uživatelů vyžadují minimální úkon: stačí za sebou při odchodu z bytu či domu dveře jednoduše zabouchnout. Nemusíte být připraveni s klíčem v ruce, znovu ho zasouvat do zámku a zamykat.  Bez klíče se takto zabouchnuté dveře zvenku otevřít nedají, i když jsou na kliku. Bezpečnější jste i po příchodu domů - po odemknutí a prostém zaklapnutí dveří se zámek znovu sám uzamkne. Při odchodu z vnitřní strany bytu nebo domu stačí vzít za kliku a dveře se ihned odemknou a otevřou. Nesmíte s sebou sice zapomenout vzít klíč, abyste se bez problémů dostali zpět dovnitř,  tato funkce je však přesto nejen velmi pohodlná, ale výhodná také z bezpečnostního hlediska. Zámek je vhodný i pro nouzové východy, protože umožňuje rychle opustit zamknutý byt nebo dům v případě nepředvídatelných událostí, aniž byste museli v panice složitě odemykat. Odtud také pochází název celého zámku "PANIK".
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Bezpečnostní samozamykací zámek Panik se vyrábí ve dvou verzích - mechanické a elektromechanické. Elektromechanická verze umožňuje ovládání například prostřednictvím domácího telefonu nebo čipové karty, bude tedy vítaným řešením pro vstupy do firemních prostor.

Kromě samozamykacích zámků nabízí firma BERA na našem trhu také bezpečnostní kování, skříňkové zámky, zámky INTERLOCK vhodné pro trezory, garážová vrata apod. a také výběr elektrických otevíračů dveří, včetně typů určených pro únikové a protikouřové uzávěry.
28.07.2010 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • PVC OKNA s.r.o.

    Firma PVC OKNA s.r.o. vyrábí plastová okna a plastové dveře již od roku 2002. Pro naše výrobky jsme zvolili špičkový německý profilový systém KÖMMERLING a rovněž německé kování SIEGENIA-AUBI. Jakožto celosvětově první významný producent používá značka KÖMMERLING k výrobě profilů výhradně bezolovnaté PVC se "zelenými" stabilizátory na bázi vápníku/zinku (zn. Greenline )

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.

  • Yale

    Firma Yale vyrábí klíče, zámky a bezpečnostní systémy a dodává je milionům lidí do více než 125 zemí celého světa. Jako jedna z nejstarších mezinárodních značek patří Yale mezi nejznámější a nejrespektovanější jména mezi výrobci zámků. V její historii najdete zásadní novace pro celý průmysl. Představuje kvalitu, design, spolehlivost, důvěru a co je nejdůležitější – bezpečnost. Cílem společnosti Yale je dát zákazníkům pocit bezpečí, aby si mohli plně užívat života bez starostí a mít volnost výběru.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444