Salon dřevostaveb 2007

V rámci veletrhu Dřevostavby, který se bude konat na Výstavišti v Praze – Holešovicích od 1. do 3. března 2007 souběžně s veletrhem Nový byt a dům, se uskuteční také druhý ročník Salonu dřevostaveb, což je unikátní akce zaměřená na podporu kvalitní moderní architektury dřevostaveb a staveb s použitím dřeva v České republice.

Návštěvníkům Salonu dřevostaveb se naskýtá jedinečná šance zhlédnout v průběhu několika dní aktuální realizace od špičky v oboru. Celkem bude představeno dvacet kvalitních dřevostaveb, mezi nimiž převažují rodinné domy.


Salon dřevostaveb však není jen kvalitní architektonickou výstavou, ale nabízí také přednášky vystavujících architektů Martina Rajniše, Josefa Smoly, Tomáše Klance, Josefa Horného, Pavla Horáka či Václava Zahradníčka. Tyto přednášky budou rozděleny do dvou bloků, které proběhnou v pátek 2. března a v sobotu 3. března v odpoledních hodinách.


Salon dřevostaveb je tedy přehlídkou jak pro laickou veřejnost, tak pro odborníky. Laikovi přinese přehled o architektuře dřevostaveb a napomůže tak například při rozhodování o partnerovi pro návrh a realizaci jeho investičního záměru (ať už se jedná o rodinný domek či o rozsáhlejší stavbu). Odborníkům zase rozšíří obzory v ne příliš známé oblasti architektury a možná přinese i novou inspiraci.


Více informací na www.salondrevostaveb.cz

  
  
 
28.02.2007 | tz
  • Terinvest s.r.o.

    Společnost TERINVEST je jedním z největších organizátorů veletrhů v České republice. Veletrhy se konají především v Praze na Výstavišti Praha Holešovice. Největší veletrh AMPER se koná na Výstavišti v Brně. Veletržní správa nabízí zajištění účasti na veletrzích v ČR i v zahraničí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444