Sáhněte si na dotace od Isoveru

Registrace prodloužena do konce roku 2010

Společnost Saint-Gobain Isover CZ s.r.o. aktivně podporuje výstavbu nízkoenergetických a pasivních stavebních objektů a nabízí svým zákazníkům vlastní dotační program „Sáhněte si na dotace od Isoveru“.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Program SFŽP Zelená úsporám podporuje kvalitní zateplování rodinných i bytových domů, novou výstavbu v pasivním energetickém standardu, náhradu neekologického vytápění za nízkoemisní kotle na biomasu, účinná tepelná čerpadla a instalace těchto zdrojů do nízkoenergetických novostaveb.
 
Isover navíc podporuje program Zelená úsporám vlastním dotačním programem „Sáhněte si na dotace od Isoveru“. Svým zákazníkům nabízí možnost pokrytí nákladů na zhotovení průkazu energetické náročnosti budovy, případně odborného posudku potřebného pro podání žádosti o dotace až do výše 7 000 Kč při použití izolací z minerální vlny či do výše 3 000 Kč při použití polystyrenových izolací. Navíc jako bonus mohou zákazníci získat zdarma ověření správnosti provedení izolace na jejich stavebním objektu nadstandardním termovizním focením v hodnotě 5 000 Kč.

Registrace žadatelů je možná do 31. 12. 2010. Více informací naleznete na adrese www.zatepleni-s-dotaci.cz.
23.06.2010 | PR
  • Divize ISOVER Saint-Gobain Construction Products CZ a.s.

    ISOVER již více než 80 let vyvíjí, vyrábí a prodává tepelné, akustické a protipožární izolační materiály z čedičových i skleněných minerálních vláken a expandovaného polystyrenu. V tomto oboru se jedná o nejvýznamnějšího a největšího světového výrobce s působností a výrobními závody po celém světě.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444