Sádrokarton zvládneme sami

Nová publikace vydaná společností Rigips, Sádrokarton zvládneme sami – Pracovní postupy krok za krokem, získala ocenění Zlatá pečeť za nejprodávanější knihu na veletrhu FOR ARCH 2006.

Publikace Sádrokarton zvládneme sami každého provede výstavbou krok za krokem, od výběru a nákupu materiálu, přes montáž až po finální úpravu povrchu. Jednoduše, srozumitelně a za pomoci téměř 300 fotografií naučí smontovat příčku, předstěnu, podhled, suchou podlahu, vybudovat obytné podkroví či nadčasovou koupelnu.

 

Tato kniha je určena každému, kdo má šikovné ruce, hlavu plnou plánů na stavební úpravy svého bydlení a chuť něco nového vybudovat z moderního a spolehlivého stavebního materiálu – sádrokartonu.
 
Publikaci sestavili nejpovolanější z povolaných. Zkušený tým odborníků společnosti Rigips – světové jedničky ve výrobě sádrokartonu. Společnosti, která má v České republice již patnáctiletou tradici. Díky příslušnosti k nadnárodnímu koncernu Saint-Gobain využívá společnost Rigips know-how z celého světa a ve svém výrobním závodě v Horních Počaplech vyrábí sádrokartonové desky špičkové kvality.

 

Knihu je možné koupit v knihkupectvích, knižních portálech nebo na dobírku na webových stránkách společnosti Rigips www.rigips.cz za 96 Kč vč. DPH.

09.10.2006

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444