SIGMA PUMPY HRANICE s.r.o.

Osvědčená domácí značka s velkou tradicí, společnost SIGMA PUMPY HRANICE, neměla o návštěvnost rozhodně nouzi a to i přes celou řadu konkurentů.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Nebylo divu. Osvědčená oběhová a kalová čerpadla Sigma, ale i tlakové a expanzní nádoby Varem, automatické tlakové stanice a domácí vodárny Sigma Darling a Elephant, stejně jako automatické zavlažování TORO patří k jistotám v daném oboru. Nejbedlivěji ale byly návštěvníky zkoumána jedna novinka, kterou bylo škoda přehlédnout. Jednalo se o ponorné čerpací soustrojí 25-CVTU, sestávající z čerpadla s jedním či dvěma turbínovými koly a ponorného elektromotoru, který je umístěn pod čerpadlem. Speciální konstrukce čerpadla umožňuje bezpečný provoz pod vodou. Kapalina vstupuje do čerpadla ve spodní části. Výstupní otvor na víku je osazen vnitřním závitem. Na víku je praktická úchytka s otvorem pro zavěšení při spouštění čerpadla do vody a při jeho vytahování. Čerpadlo je určeno k čerpání čisté vody, neobsahující mechanické nečistoty, z úzkých vrtů o minimálním průměru 100 mm, do maximální hloubky 50 m nebo 85 m. Teplota vody musí být do 300 C, kyselost do 5,8 pH.
20.12.2002 | Richard Koníček

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • ROCKWOOL, a.s.

    ROCKWOOL, a.s. patří do Skupiny ROCKWOOL – předního světového výrobce kamenné minerální vlny – dodavatele výrobků a systémových řešení, které vedou k zvýšení energetické účinnosti, požární odolnosti a zlepšení akustiky stavebních objektů. Kamenná vlna je přírodním materiálem, je recyklovatelná a šetrná k přírodě

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.

  • AC Heating

    Tepelná čerpadla AC Heating české výroby, jsou určena pro vytápění rodinných domů, bytových domů i komerčních komplexů. Tepelná čerpadla jsou vybavena plynulým řízením výkonu (invertorem) a řízeným vstřikováním chladiva. Jsou vhodná pro radiátory, podlahové vytápění, stěnové topení, stropní chlazení. Řídicí systém xCC umožňuje v základním vybavení možnost připojit k internetu. Jedná se o zařízení v nejúspornější energetické třídě A +++.

  • PETROŠ INTERIÉR

    Navrhujeme dekorace interiérů, bytů, hotelů a restaurací po celé ČR. Montáže a aranžování dekorací, záclony, garnýže, rolety, potahové látky, žaluzie. Šijeme na zakázku. Provádíme velkoobchod a maloobchod garnýží a záclon.

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444