Koupelna jako poezie

V rozsáhlé síti prodejen po celé České republice můžete zakoupit sortiment zboží, které na našem trhu nabízí český specialista na koupelny, velkoobchodní a výrobní společnost Sapho. S nabídkou této firmy, která má již téměř 18 letou tradici, můžete kompletně vybavit novou koupelnu, najdete zde však řešení i v případě, že se chystáte koupelnu rekonstruovat.

Sortiment, který představuje několik desítek českých i světových značek, zahrnuje veškeré potřebné vybavení pro koupelnový interiér. Vedle výběru špičkové sanitární keramiky, která každou koupelnu povýší jak přitažlivým designem tak kvalitou materiálu, lze využít široké nabídky moderních umyvadlových, sprchových i vanových baterií, včetně komfortních termostatických. Rozličné designové provedení pomůže dotvořit libovolný styl koupelny od moderní s elegantními strohými liniemi až po retro. Tato stylová rozmanitost platí i pro nabídku koupelnového nábytku a doplňků jako jsou zrcadla, osvětlení aj.

Firma SAPHO, jejíž jméno odkazuje k slavné představitelce starořecké lyrické poezie, představila výběr ze svého sortimentu také na letošním mezinárodním veletrhu SHK v Brně. Její expozice v pavilonu Z patřila k nejrozsáhlejším a nejpůsobivějším. Jako svoji letošní novinku zde firma mj. prezentovala designovou keramiku Ego, jejíž strohá elegance vynikne v moderním koupelnovém interiéru.

 

Efektní letošní brněnskou expozici SAPHO připomínáme malou fotogalerií, která zároveň mnoho napoví o kvalitě i rozsahu nabídky.

18.07.2008 | redakce Bydlení.cz

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444