S trávníkem nebojujte, buďte kamarádi

Vyhrajte knihu, která vám s ním pomůže

V letošním horkém a vydatnými dešti prokládaném počasí roste trávník opravdu jako z vody. Ti z vás, co mají u domu nebo na chalupě větší travní plochu jistě ví, o čem je řeč. Na druhou stranu udržovaný zelený pažit lahodí oku, poslouží jako dětské hřiště nebo místo pro relaxaci. V soutěži můžete vyhrát publikaci Trávníky z edice Stavíme vydavatelství ERA, která vám s péčí o trávník pomůže a dozvíte se z ní spoustu praktických rad a tipů.

Kniha vás mimo jiné seznámí s jednotlivými druhy trávníků, představí vám výhody a nevýhody jednotlivých trav a travních směsí, dozvíte se jak založit nový trávník, zásady správné péče o něj a také případné možnosti regenerace stávajícího trávníku.

Soutěžní otázka zní: Jak dlouho trvalo v reálném čase posekání a shrabání trávníku, které je na videu níže zachyceno časosběrem?

Dva soutěžící, kteří se svým tipem nejvíce přiblíží správnému výsledku, se mohou těšit na tuto zajímavou publikaci.

Odpovědi zasílejte na adresu souteze@bydleni.cz do neděle 22.7.2012.

 

12.07.2012

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444