S čím počítat při rekonstrukci koupelny

Zařizovat novou nebo stávající koupelnu může být někdy dlouhý proces. Musíme se dobře rozhodnout pro správnou kombinaci barev, povrchů, stylů, rozměrů, zvolit funkční stavební chemii nebo třeba vyladit obklady a dlažby ke spárovací hmotě. A to ještě nejsme u konce – zbývá vybrat vanu, sprchový kout, vodovodní baterii, umyvadlo, WC... Ale neděste se, odborníci tu jsou od toho, aby vám tento postup zjednodušili, urychlili a vaše nová koupelna byla co nejdříve zabydlená.

M.B.KERAMIKA představuje realizaci koupelny v tlumených přírodních tónech

Zákazníka zaujala dlažba v imitaci dřeva v barvě třešně, keramická bílá mozaika a ultratenká velkoformátová dlažba. Spojením těchto materiálů vznikla nakonec luxusní koupelna, která je funkční, praktická a krásná.

V jednoduchosti je krása

  • Dlažba v dekoru dřeva vypadá skutečně autenticky – žilkování, hrubá struktura dřeva, mnoho dřevěných motivů na dlažbě díky dokonalému digitálnímu tisku. Do sprchového koutu byla navíc použita protiskluzná varianta dlažby – pro bezpečné sprchování bez uklouznutí.
  • Velkoformátové obklady a dlažba umožnily pokládku téměř beze spár. Obklady působí celistvě a opticky koupelnu zvětší. Také se díky menšímu množství spár zjednodušila údržba koupelny.  
  • Mozaika za klozetem a bidetem krásně oživí celkový dojem. 
  • Bidet se dostává do podvědomí zákazníků jako dobrý pomocník při intimní hygieně. Nezapomínejme ani na jeho výhody při zdravotních potížích. 
  • Podsvícením vany vznikl výrazný relaxační prvek, který ještě více podpoří příjemnou atmosféru koupelny. 
Všechny vybrané materiály naleznete na prodejnách M.B.KERAMIKY. Přijďte se přesvědčit.
Velkoformátová dlažba v imitaci dřeva do desénové koupelny.

Malé kousky tvoří celek

Z technického hlediska nebylo lehké tuto koupelnu realizovat. Vždyť dlažba imitující dřevo má tloušťku 10 mm a vedle toho položená velkoformátová dlažba tloušťku pouhých 3,5 mm! Obkladač se však s touto záludností vypořádal na jedničku a konečný výsledek skutečně stojí za to. Nikdo by nepoznal, že se jedná o dva takto výrazně výškově rozdílné materiály. Až vám tedy bude někdo tvrdit, že to nejde, nenechte se odradit.

Všimněte si také řady drobných detailů – „neviditelný“ odtokový kanálek ve sprchovém koutu, perfektní pravoúhlé a začištěné hrany, dokonalé obložení vany, podsvícení... Je to spousta drobností, které ale tvoří konečný dojem z celé koupelny. 

Servis od A do Z

S podobně dobrým koncem se může odvíjet i příběh vaší koupelny. Obraťte se na M.B.KERAMIKU, která s vámi vaši představu probere krok za krokem, položku za položkou, každou drobnost, aby výsledek byl jedinečný. Poradí také s výběrem realizační firmy. Malé detaily totiž tvoří velký celek. Firma nabízí zákazníkům prvotřídní a poradenství a jedinečný servis. Vytvoří grafický 3D návrh, který připomíná spíše fotku. Díky němu vstoupíte do vaší koupelny ještě dříve, než bude hotová. 
Porovnání grafického návrhu a skutečné fotky. Představte si svou koupelnu dřív, než do ní vstoupíte.
13.04.2016 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444