Ryze český výrobek pro moderní vaření rychle a úsporně

Soutěžte o jedinečné nádobí TITANO

Exkluzivní nádobí TITANO patří do portfolia výrobků české společnosti TPT Coating a je zhotoveno z vysoce kvalitní slitiny ALUTOP. Extrémně silné dno obráběné speciálními diamantovými nástroji zajišťuje optimální zahřívání a skvělý rozvod tepla.

Jedná se o výjimečné produkty s nepřilnavým povrchem s přísadami titanu a keramiky a zajímavým designem. Kvalitě nádobí odpovídá dlouhá životnost podtržená až desetiletou zárukou.

 

Sedm důvodů, proč si pořídit české titanové nádobí TITANO


  • Chci vařit zdravě
Nepřilnavý povrch umožňuje vařit zcela bez tuku. Vařit můžete i na tuku, ten se ale  díky použitým materiálům nepřepálí, takže nevzniknou zdraví škodlivé látky.
bydlinekNavštivte stránky www.titano.cz a inspirujte se recepty a video recepty Roberta Zatloukala.
  • Chci vařit šetrně
Příprava pokrmů v tomto nádobí je šetrná vůči používaným surovinám, což znamená, že dochází k minimálnímu výpeku. Zároveň šetříte také životní prostředí, protože nádobí lze udržovat jednoduše bez saponátů.

  • Chci vařit úsporně
Díky speciální materiálové skladbě a úpravě dna nádobí TITANO lze při vaření uspořit polovinu energie, takže investice do nádobí se vám brzy vrátí. Navíc ušetříte více než polovinu času a díky nepřilnavému povrchu nádobí, které se mimořádně snadno čistí, také peníze za saponáty a vodu při mytí.

  • Chci všestranné nádobí
Flexibilita použití nádobí TITANO znamená, že ve stejném hrnci můžete vařit, péct i smažit. Nepotřebujete tak velký počet nádob, podle velikosti rodiny vám budou stačit dvě až čtyři.

  • Chci, aby nádobí dobře vypadalo
Nádobí TITANO se vyznačuje velmi elegantním designem, proto může být povýšeno na dekoraci. Není třeba, abyste ho po každém vaření schovávali do kredence, naopak může se stát ozdobou kuchyně.

  • Chci poctivé české nádobí, žádnou levnou náhražku
Hrnce, rendlíky, pekáče a pánve se značkou TITANO ocení všichni, kdo preferují kvalitní české výrobce. Rozsáhlá síť autorizovaných prodejen po celé republice umožňuje zákazníkům kupovat nádobí tam, kde jim dobře a kvalifikovaně poradí.

  • Chci, aby nádobí dlouho vydrželo
Speciálně vyvinuté materiály a technologie spolu s monitoringem celého cyklu výroby jsou zárukou kvality nádobí TITANO spojenou s jeho vysokou odolností. Délka záruční doby naznačuje, jakou životnost můžete od nádobí očekávat.

*BONUS – t-club
Jako bonus můžete získat členství v t-clubu, které představuje jedinečný způsob, jak získat zpět kupní cenu nádobí.
bydlinek Chcete TITANO vyhrát v soutěži?

Proč by stálo za to si nádobí TITANO pořídit, teď už asi tušíte. A pokud si nyní odpovíte kladně na otázku "Chci nádobí TITANO vyhrát v soutěži", máte skvělou příležitost tento špičkový český výrobek získat. Stačí vyplnit soutěžní formulář a zodpovědět správně ještě jednu, tentokrát soutěžní otázku.

Soutěžit můžete do 31.1.2014. 
Vítězové:
Zdeněk Pokorný
Monika Kavalcová
Irena Mašterová
Lidia Bannoura
Marie Lauterbachová 
05.12.2013 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444