Ručně malovaná umyvadla. Design a originalita v koupelně

Koupelna je prostor, který slouží nejen k očistě těla, ale také mysli. Proto bychom se v něm měli cítit příjemně. Neuspokojuje vás běžná nabídka sanitární techniky a koupelnových doplňků? Nechcete fádní koupelnu, kterou má skoro každý? Nemusíte ustupovat svým požadavkům. Zapojte svou tvůrčí fantazii a promítněte ji do koupelnového vybavení. Vzhled vaší koupelny zaručeně pozvednou ručně malovaná umyvadla.

Design můžete vnést i do koupelny

Kam padnou oči návštěvníka koupelny nejdříve? Na umyvadlo. To bývá ozdobou celé koupelny, proto bychom si měli dát záležet především na jeho čistotě. Nudí-li vás obyčejná bílá umyvadla, vytvořte z nich unikát, který bude každý obdivovat. Ruční malba rázem přidá k účelové funkci umyvadla také funkci dekorativní.

Vyžeňte šeď z koupelen

I z něčeho tak běžného, jako je koupelnové umyvadlo, může vzniknout designový prvek, který vaši koupelnu okamžitě promění. Dekorativní umyvadla vás nadchnou svými jedinečnými motivy a vzory v precizním provedení. 

Prodává: www.samco-group.com

Design, který pocítíte

Vybírat můžete z množství motivů, prvků i barev. Snažte se volit dekory v takových barvách, které budou ladit k ostatním koupelnovým doplňkům. I v jednoduše zařízené koupelně dokáže umyvadlo s dekorativní malbou vytvořit výrazný a vkusný akcent. Navíc díky trojrozměrnému povrchu pocítíte kvalitu designového provedení i při doteku. 

Poctivá ruční práce 

Ručně malované umyvadlo si samozřejmě můžete pořídit v různém tvarovém provedení. Oválné, kulaté nebo čtverhranné, stejně tak se meze nekladou jeho umístění. I když se velké oblibě těší zapuštěná umyvadla, stále více lidí se vrací k moderním, volně stojícím umyvadlům, která vytvářejí solitér poutající pozornost.  

Design je jedna věc a funkčnost věc druhá, možná si říkáte. U kvalitně odvedené ruční práce se však nemusíte obávat jakéhokoliv znehodnocení každodenním používáním. Barevná glazura obsahuje chemické látky, které chrání keramiku před vyblednutím. 

Zajímají vás podrobnosti k malovaným umyvadlům? Navštivte internetové stránky prodejce www.samco-group.com.
04.05.2015 | Jana Vaňková

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444