Nadělte si projekt rodinného domu

Do společnosti G SERVIS přicházejí SLEVÁNOCE, a proto si pro své zákazníky připravili zajímavou vánoční akci. Firma G SERVIS jako dárek pod stromeček nabízí projekt rodinného domu se slevou až 5 000,- Kč.

Vánoční nadílka u společnosti G SERVIS probíhá od 16. 11. do 15. 12. 2012. Začněte stavební sezónu s vánoční akcí, která zahrnuje slevu projektové dokumentace rodinných domů. V příštím roce se opět zvyšuje DPH, a tak máte šanci výrazně ušetřit. Sleva vám bude automaticky odečtena z ceny projektu při vyplnění objednávky.

Ušetřit můžete za:

PROJEKT RODINNÉHO DOMU  označený speciálním symbolem (běžná cena = 24 900 Kč) - sleva 3 000,- Kč

VÝHODNÝ BALÍČEK DOKUMENTACE (běžná cena = 34 900 Kč) - sleva 5 000,- Kč
Pokud jste doposud váhali, jestli si pořídit některý z dražších projektů, nyní máte jedinečnou příležitost. Chcete-li zamířit na stavební úřad pro povolení, potřebujete vyjma typového projektu rodinného domu také další části dokumentace pro stavební řízení. Objednejte si spolu s typovým projektem také projekt osazení domu na pozemek a průkaz energetické náročnosti budovy.

Za tento balíček zaplatíte díky slevě G SERVIS pouze 29 900,- Kč.

Nedělejte kompromisy, prohlédněte si projekty společnosti G SERVIS a vyberte si ten, který se vám skutečně líbí.
Podmínky poskytnutí slevy

Slevu lze uplatnit pouze v případě objednání „typového projektu rodinného domu“ nebo „balíčku dokumentace (Typový projekt domu + Průkaz ENB + Projekt osazení domu na pozemek)“ a uhrazení příslušné zálohy v termínu od 16. 11. 2012 do 15. 12. 2012.

Slevy jsou poskytovány pouze na uvedenou dokumentaci, netýkají se dalších služeb nebo individuálních projektů rodinných domů. Slevy nelze sčítat s žádnou jinou akcí nebo dlouhodobou slevou vyhlášenou společností G SERVIS.

Pro více informací navštivte internetové stránky www.vybersidum.cz
05.12.2012 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444