Rostoucí židle jako vánoční dárek

Jestliže přemýšlíte nad vánočním dárkem, kterým zaručíte zdravý vývoj vašeho dítětě, seznamte se s novinkou letošního podzimu - rostoucí židlí SMARTY.

Máte doma předškoláka, který se pomalu usazuje k pracovnímu stolu, aby plnil své domácí úkoly? Rostoucí židle SMARTY se stane jeho ergonomickým společníkem, který ho bude doprovázet po další školní léta. Židle SMARTY je z řady rostoucího nábytku - to znamená, že s vaším dítětem postupně poroste. Židli SMARTY lze průběžně nastavovat tak, aby měla vždy ty správné rozměry a odpovídala aktuálním potřebám dítěte.
Darujte zdraví
Židle SMARTY poskytne maximální ergonomický komfort každému dítěti. Židle se přizpůsobí věku i velikosti postavy. Je vhodná pro dítě už od 4 let, rozsah výšky sezení je totiž 35-45 cm. Technika nastavení hloubky sezení a zároveň výšky zad je unikátně jednoduchá. Obojí se nastavuje společně. Zvětšujete-li hloubku sezení, zároveň tím i zvedáte záda židle vůči sedáku. 
Design rostoucí židle

Pod zdravotním nábytkem si možná představujete něco užitečného a příjemného, esteticky však nijak zajímavého. Vzhled rostoucí židle SMARTY váš překvapí. Židli SMARTY oceníte nejen díky vynikající ergonomii, ale také díky čistému lehkému designu. Zvláště linie zad z profilu skýtá mimořádný pohledový zážitek. Použité ultra prodyšné materiály na sedáku a zádech oceníte rovněž z hlediska hygieny.
Výhody:
  • Jednoduché nastavení hloubky sezení a zároveň výšky zad
  • Výška sezení vhodná již od 4 let
  • Síťovaná záda pro vynikající hygienu
  • Univerzální kolečka pro koberce i tvrdé podlahy s automatickou bezpečnostní brzdou – nezatížená kolečka se netočí a chrání tak vše v okolí židle
  • Pro zdravá záda je vždy důležité správné nastavení parametrů
  • Jednoduché nastavení výšky sezení
  • 90% recyklovatelný materiál
  • Nosnost 80 kg!
  • 3 roky záruka
Židle jsou skladem k dodání do několika dnů u všech internetových prodejců. Hledejte pod názvem židle Smarty.

Prohlédněte si celý katalog rostoucího nábytku: v pdf ke stažení zde.

Chystáte se koupit rostoucí nábytek? Chcete vědět ihned o novinkách, slevách, soutěžích? Navštivte stránky výrobce www.facebook.com/mayercz a staňte se fanoušky.

Chcete-li si tento nábytek objednat, stačí zboží vyhledat u internetových prodejců, a pokud máte zájem o prohlédnutí vzorků v kamenné prodejně, tak zde je mapa prodejců.
19.11.2014 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ
  • Mayer CZ, spol. s r. o.

    Výrobce rostoucích židlí a rostoucích stolů do dětských pokojů je na českém trhu již 28 let a zaměřuje se na ergonomicky zdravé sezení pro předškoláky, školáky a studenty .


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444