Romotop představuje nové krbové vložky Dynamic

Krbové a kamnové vložky řady DYNAMIC od známé firmy Romotop opět vynikají svou vysokou účinností a precizním zpracováním. Představme si blíže nové krbové vložky, které pro vás budou opravdu tvrdě pracovat.

První novinkou z řady Romotop DYNAMIC je krbová vložka DYNAMIC 2G 66.50.01, která je také vyráběna ve verzi DYNAMIC 2G 66.50.13 s velmi úzkým topeništěm. Je určena jak pro akumulační, tak pro konvekční obestavby. Jak je mezi Dynamiky dobrým zvykem, i nováček snese díky robustní konstrukci a použití těch nejkvalitnějších materiálů velmi těžkou zátěž.

 
DYNAMIC 2G 66.50.01  
U namáhaných částí vložek řady Dynamic je na rozdíl od konkurenčních výrobků již samozřejmostí použití speciální vysoce odolné oceli typu COR-TEN, která odolává i těm nejnepříznivějším vlivům. Zákazník se tak může těšit z nadstandardní životnosti výrobku.

Nový Dynamic je navíc k dispozici i ve verzích DYNAMIC B2G 66.50.01 a DYNAMIC B2G 66.50.13. Ty jsou vybaveny v dnešní době velmi populárním zadním přikládáním, zvyšujícím komfort užívání výrobku. Dynamic 66.50. je vybaven napojením na centrální přívod vzduchu (CPV). Technické parametry výrobku, mezi něž patří zejména vysoká, 85% účinnost spalování, spotřeba paliva pouhých 2 kg za hodinu, stabilní hoření v širokém rozsahu výkonů 2,5-12 kW, vás přesvědčí, že KV DYNAMIC 2G a B2G 66.50.01 a 13 jsou tou pravou volbou.
Bonusem krbových vložek firmy Romotop je možnost jejich doplnění o nejnovější akumulační prstence Mammoth, absolutní špičku v akumulaci tepla. Prstence Mammoth jsou unikátní nejen složením použité speciální akumulační hmoty dosahující extrémních hodnot měrné hmotnosti až 4,2 kg/dm3, ale také svým masivním vnitřním litinovým jádrem. To ve tvaru šroubovice doslova vysává zbytkové teplo obsažené ve spalinách a poté je rychle dopravuje do vnějších vrstev akumulační hmoty tak, aby bylo naakumulované teplo rychle připraveno k vytápění. Váha jednoho prstence je 38 kg, což při doporučeném množství prstenců 6 až 8 ks představuje celkovou váhu 228 až 304 kg. Tím dosáhne zákazník opravdu mamutí akumulace.
Devízou celého systému Mammoth je snadná a rychlá montáž, minimální nárok na prostor a suché napojení přímo na hrdlo krbové vložky.

Samozřejmostí je u všech nových teplovzdušných vložek užití unikátního systému vedení spalin firmy Romotop pod názvem Double spin, který byl vyvinut za účelem nejvhodnější trajektorie odvodu spalin ze spalovací komory do hrdla vložky s cílem dosažení maximální ekologie a čistoty spalování. Všechny krbové vložky a krbová kamna proto splňují i ty nejpřísnější emisní normy.
 

bydlinek Firma Romotop zve na výstavu Moderní vytápění - krby a kamna 2016
Rádi bychom vás co nejsrdečněji pozvali na veletrh For Therm, který se uskuteční ve dnech 4. - 7.2.2016 v areálu Výstaviště Praha - Holešovice. Po celou dobu výstavy se budeme nacházet v hale M, stánek M40.

Na výstavní ploše firmy Romotop si budete moci prohlédnout již dobře známé krbové vložky a kamna, ale také zcela novou řadu krbových vložek pod názvem HEAT. Přijďte se podívat a sami se přesvědčit, že topit lze i jinak.

29.01.2016 | PR
  • Romotop spol. s r.o.

    ROMOTOP patří mezi evropské lídry ve výrobě krbových kamen a vložek, jehož produkty používá již více než milión domácností po celém světě. Krbová kamna a krbové vložky ROMOTOP oslovují své zákazníky prvotřídním designem, špičkovou kvalitou dílenského zpracování a inovativním řešením procesu spalování dřeva.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444