Rodinný rezidenční projekt s rukopisem architekta

Trend bydlení v panelových domech nebo obrovských bytových komplexech je nenávratně pryč. Současní zákazníci upřednostňují menší bytové celky, ve kterých se cítí bezpečně a spokojeně. Jedním z ukázkových příkladů je i bydlení Pod Vinohradem.

Jde o menší projekt rozdělený pro zvýšení komfortu uživatelů na dvě části, které v sobě spojují současnou architekturu, respekt k okolní historické zástavbě i komfort nejmodernějších materiálů. Tento bytový dům bude dokončen v roce 2011 v Braníku, jedné z nejvhodnějších čtvrtí pro rodinné bydlení. Je zde klid a prostor pro různorodé vyžití, ať už vás nebo vašich dětí.

Objekt okolo stojící zástavbu nijak neruší, naopak ji harmonicky doplňuje a navazuje tak na nejlepší tradici české architektury. Autorem je Ing. arch. Radim Hubička, tvůrce interiérů obchodů značek PRADA nebo CARTIER a významný český specialista na obytné domy. Klade důraz především na pocit soukromí, kterého si moderní člověk cení čím dál víc, a také na „lidské“ měřítko stavby. Přesto nechává na fasádě naprosto jasný odkaz k současné architektuře a v budovách neopomněl na veškerý komfort, který zákazník vyžaduje, například státní pro automobily nebo pohodlné výtahy.

V každé části objektu je pouhých patnáct bytů. Díky tomu se zde člověk cítí příjemně, je obklopen sousedy a známými, nezažívá pocit odcizení, jako v masivních bytových komplexech na okrajích měst. Zájemce si může vybrat mezi byty 1kk až 3kk, s výběrem interiéru mu rád pomůže náš specialista.

K domu patří i sympatické předzahrádky, v okolí stavby je ale mnoho dalších možností pro zábavu i sport. Můžete se vydat na klidnou procházku podél Vltavy vedoucí až na Zbraslav, k delším túrám je vhodný Krčský, Michelský nebo Kunratický les. V dosahu jsou také tenisové kurty, plavecké bazény, areál Žlutých lázní pro letní rekreaci, golfové hřiště. Milovníci umění ocení Branické divadlo v těsném sousedství.

Na poštu a do banky to budete mít pět minut pěšky, v okolí je základní škola a dvě mateřské školky. V přilehlých ulicích je mnoho malých obchodů pro denní potřebu, nedaleko je nákupní centrum Novodvorská.V případě potřeby jsou tu hned tři nemocnice. Blízkost Barrandovské křižovatky vám usnadní cestu do všech částí Prahy. Pokud zvolíte městskou hromadnou dopravu, budete do 18 minut na Václavském náměstí nebo u obchodního centra Nový Smíchov na Andělu. Nedaleko jsou také obchody a restaurace na Budějovické a Pankráci.

Bydlení Pod Vinohradem jednoduše splňuje dva zásadní požadavky našich klientů: co nejblíže centru a co nejvíce klidu pro volný čas.
31.01.2011

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444