Rodinný dům s fasádou - do konce května nejvýhodněji!

Plánujete letos stavbu nového rodinného domu? Získejte slevy celkem až 141 % při nákupu cihel, pálené střešní krytiny, komínu a fasády. Stavte chytře a využijte jedinečné partnerství několika výrobců stavebních prvků a materiálů.

Čtyři významné společnosti, Wienerberger cihlářský průmysl, a.s., TONDACH Česká republika s.r.o., Schiedel, s.r.o. a Baumit, spol. s.r.o. se spojily, uzavřely unikátní partnerství a připravily pro vás Poukaz na dům, jedinečný slevový poukaz na stavební materiál pro stavbu rodinného domu.

Garantované podmínky
Poukaz na dům garantuje exkluzivní podmínky při nákupu keramického zdicího systému Porotherm, dále  komínového systému, pálených střešních tašek, omítek a vnější fasády. Systém cihelného zdiva Porotherm je pro vás připraven se slevou až 43%, komínový systém získáte se slevou až 35%, vybranou střešní krytinu se slevou 33%, u vybraných omítek a fasád je garantována sleva 35%.

Jak získat Poukaz na dům?
K získání Poukazu na dům vede snadná cesta. Zájemci o výhody, které nabízí, mohou do 31.5.2014 do 23:59 hodin provést registraci na stránkách www.poukaznadum.cz a následně jim bude na jimi uvedený email zaslán Poukaz na dům ve formátu PDF. Dále už není třeba se o nic starat, během tří pracovních dnů budou držitele průkazu kontaktovat operátorky zákaznického servisu. Zajistí bezplatné zpracování cenové nabídky na základě zaslané projektové dokumentace a pomohou s uplatněním poukazu u výrobců, u partnerů výrobců nebo ve vybraných prodejnách stavebnin.

Pro koho je poukaz určen?
Poukaz na dům je určen pro stavbu rodinného domu a bazénu na území České republiky s objednáním do data určeného na poukazu. Právě nyní si tedy můžete svůj sen o bydlení splnit mnohem snadněji.
19.05.2014 | PR
  • Wienerberger

    Skupina  Wienerberger je součástí nadnárodního koncernu Wienerberger Ziegelindustrie AG, který představuje největšího světového výrobce cihel a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny v Evropě . Skupina působí ve více než 26 zemích světa. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444