Rodinný dům podle životního stylu

K tomu, aby byl klient spokojen, nestačí jen postavit krásný a útulný dům. Na spokojený život v rodinném domě má vliv i mnoho dalších aspektů. Stavební společnost Ekonomické stavby s.r.o. se proto snaží naplnit svůj slogan „Kvalita bydlení – kvalita života“  do posledního detailu.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Stavební projekt na míru
Důležitou věcí, kterou není dobré podcenit, je výběr stavebního pozemku. Při výběru pozemku bychom měli mít od začátku na paměti, co všechno budeme k životu potřebovat. Situování rodinného domu bude jiné u klienta s častými zdravotními problémy, který potřebuje pravidelně navštěvovat zdravotní středisko, jiné u rodin s dětmi, které je potřebují  dopravit  včas do školy nebo školky a najít pro ně v místě bydliště zábavu. Každý má na bydlení jiné požadavky, někdo chce bydlet na samotě u lesa, jiný poblíž rušného města. 

Zmapování životního stylu klienta
Různými přáními a potřebami klientů se společnost Ekonomické stavby důsledně řídí a snaží se na jejich základě poskytovat co nejkvalitnější služby. Každý dům musí plně vyhovovat potřebám svého majitele. Rodina s dětmi bude požadovat  jiné umístění rodinného domu, jiný typ stavby, stejně tak i jiné zařízení domu a zahrady než starší manželský pár, který si chce na stáří užívat vyslouženého klidu.  Podle těchto aspektů je řízen celý stavební projekt od samého začátku až do konce. Cílem je spokojenost na obou stranách. Spokojený klient s kvalitním bydlením na straně jedné a spokojený manažer projektu se skvěle odvedenou prací na straně druhé.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Moderní versus klasické domy
Do portfolia rodinných domů od Ekonomických staveb nestále přibývají nové moderní domy, ať už klasické patrové domy, bungalovy nebo domy rostoucí.  V současné době v nabídce naleznete především domy nízkoenergetické, které uvítá každá rodina snažící se ušetřit na provozu domu. Jelikož náklady na vytápění a ohřev vody se každoročně zvyšují, je nízkoenergetický dům správným řešením s garantovanou návratností investice.
 
Kde získat více informací
Pokud vás nabídka firmy Ekonomické stavby zaujala, můžete se více informací dočíst na jejích webových stránkách. Naleznete zde nejen nepřeberné množství projektů rodinných domů, ale i širokou škálu zajímavých programů. Ty jsou rozděleny do několika různých kategorií, podle toho zda se týkají přímo stavby, jejího financování či doplňkových služeb. Jistě tu každý zájemce o kvalitní bydlení najde to, co bude hledat.

Navíc si můžete prohlédnout i galerii staveb, interiérů či domů nebo jen tak pro zajímavost zkusit nakombinovat vhodnou barvu fasády, oken, dveří či střechy. V programu barevné kombinace si můžete vytvořit rodinný dům přesně podle vašich představ.

Podívejte se i na stránky společnosti na Facebooku - www.facebook.com/ekonomickestavby.

Ekonomické stavby připravily pro své klienty a stavebníky nový stavební portál o bydlení, stavbě domu, zařizování interiéru a projektování zahrady. Najdete jej na Stavba-domu.cz.

14.05.2012

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • ŠPINAR - software s.r.o.

    Fima ŠPINAR – software s.r.o. je výhradním dodavatelem programu TurboCAD, TurboFLOORPLAN, TurboCADCAM a dalších cca 50 programů pro český a slovenský trh. Společnost dodává také vlastní produkty DAEX, které nabízí na světovém trhu.

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.

  • Architektonická kancelář Křivka s.r.o.

    Architektonická kancelář Křivka nabízí kompletní služby v oblasti architektonických a projekčních prací. Kancelář byla založena v roce 1990 Ing. arch. Lubomírem Křivkou.

  • XELLA CZ | YTONG

    Výrobce inovativního a ekologického stavebního materiálu, který v Česku patří mezi zavedené značky. Pod značkou YTONG vyrábí společnost Xella CZ pórobetonové tvárnice (obvodové stěny, příčky, překlady, obezdívky atd.), jež jsou vhodné pro stavbu rodinných domů a bytů, nebo jejich rekonstrukce.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444