Rodinné domy ve verzi Ekonom

Kvalitní bydlení za výhodnou cenu

Přáli byste si k vlastnímu bydlení jen docela malý dům s úspornými náklady, ale zjistili jste, že zejména u menších domů vycházejí náklady na stavbu v přepočtu na m2 podlahových ploch nejméně výhodně, jinak řečeno - jsou vlastně příliš drahé?

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Tímto problémem se zabývali odborníci ve firmě Rodinné bydlení ve snaze vyjít vstříc právě nenáročným klientům, kteří uvažují o malém vlastním domě s nízkými pořizovacími náklady. Je samozřejmé, že i takový dům by měl svou kvalitou dlouhodobě zajistit spokojené bydlení. Firma Rodinné bydlení nabízí běžně svou osvědčenou robustní konstrukci, s izolací vnější stěny o tloušťsce 24 cm. Zejména u malého domu je finanční úspora v konstrukci domu cestou k výhodnějším finančním podmínkám pro zákazníky. Je ale nezbytné, aby se tyto úspory negativně neprojevily při následném užívání domu.

S ohledem na tyto požadavky firma Rodinné bydlení u několika svých oblíbených menších projektů vytvořila verzi EKONOM, která spočívá ve snížení tloušťky izolace domu na 20 cm a ve zjednodušené konstrukci domu. Tyto úsporné projekty jsou cenově dostupnější při zachování dobré kvality.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
V základní nabídce domů verze EKONOM jsou pro zákazníky Rodinného bydlení připraveny domy VERONIKA C (64m2, 3+1), VERONIKA J (81m2, 4+1), IVETA A16a (86m2, 4+1), JITKA C (100m2, 4+1) a velice oblíbený dům MARIKA, který může být pouze přízemní (67m2, 3+1) nebo jej lze připravit pro dostavbu podkroví (až 5+1). Ceny těchto domů se pohybují od ca 1,5 mil. Kč na klíč včetně DPH. Ještě výhodnější je dodávka stavby k dokončení, tedy bez dokončovacích prací.

U všech těchto domů verze EKONOM zároveň platí, že je lze libovolně upravovat bez příplatků za změny. Stejně jako u všech ostatních domů z nabídky Rodinného bydlení je jejich konečná podoba šita na míru klienta a zpracována individuálně.

Společnost Rodinné bydlení sdružuje architekty, projektanty a finanční poradce, kteří vytvoří řešení vhodné studie, projektu rodinného domu podle přání a možností klienta. Zákazníkům jsou k dispozici stovky rozpracovaných projektů, z nichž nejoblíbenější zahrnuje firemní Katalog rodinných domů.
26.01.2010 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444