Rodinná vířivá vana DELPHINA v nejmodernějším provedení

Společnost SPA Studio s.r.o, výhradní dovozce luxusních a rodinných vířivých van a swim spa představuje nejmodernější a masážně nejkomplexnější vířivou vanu Delphina Royal Vision. Venkovní vířivka Delphina prošla desetiletým vývojem a ve své IV. generaci oslavené desetiletím na trhu do své kategorie přináší hraniční maximum toho, co jen může domácí vířivá vana nabídnout.

Mezi hlavní filozofie výrobce Canadian Spa Inernational® patří především funkční jednoduchost dotažená do jedinečných detailů, špičkové materiály v kombinaci s nejmodernější technikou a špičkovou kvalitou komponentů. Výrobce si je natolik vědom svých kvalit, že jako jeden z mála nabízí každému svému klientovi prodlouženou záruku na veškeré technologie, skeletovou formu a konstrukci.

Každý model venkovní i vnitřní vířivé vany je možné vybavit individuálními pakety a osadit jakoukoliv technologií na přání. Každý z profesionálně školených prodejců je nejen schopen nabídnout svému klientovi individuální doplněk, ale také mu jej okamžitě představit v živé expozici. 

Zákazník si tak může dle svého přání nejen sám navrhnout barevnou modifikaci, ale i mnoho doplňků, včetně nekonečné modularity masážních systémů.
U nového modelu Delphina Royal Vision bylo docíleno maximálních výkonů masážních zón, včetně individuálních autonomních regulací u lehátek a sedátek. Vířivku si každý zákazník může vybrat z několika světově nejprodávanějších barev amerických skeletů a také individuálně sestavit světelnou LED RGB Ambiente terapii včetně možnosti umístění světelných prvků i do masážních trysek.
Mezi unikátní novinkové doplňky tohoto modelu patří ergonomické opěrky hlavy Soft-Ergoflex a nebo jedinečný systém masáže Smart Hand Hydro Flow Jet. Velmi oblíbenou doplňkovou technologií se mezi českými zákazníky stala hydratační a léčebně ozdravná technologie MicroSilk®, která je doporučována nejen jako prevence pro ozdravování a hydrataci lidské pokožky, ale i jako terapeutický léčebný systém který dokáže léčit atopické ekzémy či lupenku a svému majiteli přinášet téměř zázračné přínosy.

Výhradní dovozce společnost SPA Studio s.r.o. nabízí svému klientovi autorizované vzorkové prodejny v Praze, Ostravě a Mladé Boleslavi, kde se na vás budou osobně těšit všichni prodejci a obchodní reprezentanti značky.
23.02.2016 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444