Robotický čistič Grillbot: Zdravé grilování díky čistému grilu

Léto – to je čas zahradních party a samozřejmě grilování. Rádi zkoušíme recepty, jak nejlépe naložit steaky. Experimentujeme s ovocem na grilu a své přátele překvapujeme rozmanitostí dipů. Když však dojde na čištění grilu, nikomu se zcela přirozeně nechce. Údržbu roštu však nepodceňujte.

Proč dbát na čistotu roštu? Jde o zdraví i chuť

Ruku na srdce, jste důslední a čistíte rošt po každém grilování? Přitom odstranění všech připálenin je opravdu nezbytné. Jedině tak dosáhnete špičkové chuti grilovaného pokrmu a zabráníte všem zdravotním rizikům.

Připálené usazeniny mohou dalším grilováním uvolňovat karcinogenní látky, které způsobují rakovinu. Pozornost věnujte také čistotě grilovacího nářadí nebo alobalovým miskám. Čisté prostředí se samozřejmě projeví i na výsledné chuti grilovaného jídla.
 

Grillbot. Ten, kdo gril vyčistí za vás

Samotné grilování si možná užíváte, ale do čištění roštu se už tolik nehrnete? Nechte špinavou práci na robotickém čističi Grillbot. Tento šikovný pomocník ve slušivém moderním designu si poradí s každým grilem.  
bydlinek

Grillbot je první a nejprodávanější robotický čistič grilů v USA.
Získal ocenění  ”Innovation Robot 2013” na mezinárodní výstavě hardware v Las Vegas.

 

Čištění grilu nikdy nebylo snadnější

Ať už grilujete ryby, steaky, hamburgery nebo zeleninu či ovoce, vždy se na roštu usadí zbytky jídla a tuku, které se při dalším grilování připalují.  Abyste si mohli vychutnávat letní pohodu s přáteli, nechte úklid na někom jiném. 
 
Po skončení grilování umístěte na rošt Grillbot, stisknete jedno tlačítko, zavřete víko grilu a nechte Grillbot pracovat za vás. Nabízí tři délky automatického čištění dle velikosti vašeho grilu. Čistí třemi výkonnými mosaznými kartáči, které jsou vhodné pro čištění všech druhů grilovacích roštů včetně keramických a smaltem potažených roštů. Pokud byste potřebovali odstranit více připálené nečistoty, volte ocelové kartáče, vhodné na ocelové nebo litinové rošty.
 

Grillbot na všechny grily

Grillbot vám pomůže v čištění jakéhokoliv grilu. Vyčiští rošt grilu na dřevěné uhlí i plynový gril. Můžete ho používat na grily s víkem nebo zavíracími dvířky. Čistí gril horký (až 95°C) i studený.
 
Ani samotný Grillbot nevyžaduje náročnou údržbu. Po skončení čištění jednoduše sundejte všechny tři čisticí kartáče a ty umyjte v myčce na nádobí.
 

Výhody Grillbotu v bodech

  • 3 výkonné mosazné rotační kartáče fungující nezávisle jeden na druhém
  • Snadno vyměnitelné kartáče, které lze mýt v myčce na nádobí
  • Moderní design a optimální váha - vše speciálně navrženo pro precizní čištění grilovacího roštu
  • LED display
  • Automatické čištění grilu
  • Jednoduché ovládání jedním tlačítkem
  • Snadná údržba
  • Počítačově řízený pohyb a rychlost Grillbota
17.08.2015 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444