Ingredience 1 lžíce másla 2 pórky nakrájené na tenká kolečka 8 plátků anglické slaniny na nudličky 6 vajec prošlehaných 250 g ricotty 100 ml smetany na vaření malý svazek pažitky - nasekané sůl a čerstvě mletý pepř |
Příprava V pánvi na másle opečeme pórek 8 - 10 minut do změknutí. Dáme do mísy. Slaninu opékáme do křupava asi 5 minut. Vsypeme do mísy k pórku a necháme vychladnout. Do mísy přidáme zbylé přísady a dobře promícháme. Pečeme v zapékací míse , vyložené pečicím papírem 20 - 25 minut na 190 stupňů Celsia. Podáváme s lehkým salátem nebo bagetou. |
Ricottová frittata
Chcete tip na netradiční večeři? Chcete překvapit své blízké? Vyzkoušejte ricottovou frittatu. Za recept děkujeme čtenářce Janě.