Ricottová frittata

Chcete tip na netradiční večeři? Chcete překvapit své blízké? Vyzkoušejte ricottovou frittatu. Za recept děkujeme čtenářce Janě.


Ingredience
1 lžíce másla
2 pórky nakrájené na tenká kolečka
8 plátků anglické slaniny na nudličky
6 vajec prošlehaných
250 g ricotty
100 ml smetany na vaření
malý svazek pažitky - nasekané
sůl a čerstvě mletý pepř
Příprava
V pánvi na másle opečeme pórek 8 - 10 minut do změknutí. Dáme do mísy. Slaninu opékáme do křupava asi 5 minut. Vsypeme do mísy k pórku a necháme vychladnout. Do mísy přidáme zbylé přísady a dobře promícháme. Pečeme v zapékací míse , vyložené pečicím papírem 20 - 25 minut na 190 stupňů Celsia. Podáváme s lehkým salátem nebo bagetou.

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444